Повезане вести

Повратак отписаног – Сем Алтман поново на челу ОпенАИ

Повратак отписаног – Сем Алтман поново на челу ОпенАИ

РТС 22.11.2023
У расплету ког се не би постиделе ни серије боливудске продукције, суоснивач компаније ОпенАИ вратиће се на место извршног директора, тек неколико дана након што му је одбор уручио отказ. Постигнути договор између Атмана и… »
Сем Алтман враћен на место извршног директора компаније ОпенАИ

Сем Алтман враћен на место извршног директора компаније ОпенАИ

Глас Америке 22.11.2023
САН ФРАНЦИСКО, КАЛИФОРНИЈА — Америчка технолошка компанија ОпенАИ, најпознатија по производњи револуционарног четбота базираног на вештачкој интелигенцији - ЦхатГПТ, постигла је договор да се њен доскорашњи извршни директор… »
Оснивач ЦхатГПТ-ја напрасно добио отказ - убрзо је враћен на посао! Настале велике поделе: "Изгледа да је много моћан!"

Оснивач ЦхатГПТ-ја напрасно добио отказ - убрзо је враћен на посао! Настале велике поделе: "Изгледа да је много моћан!"

Мондо 22.11.2023
Креатор ЦхатГПТ-а је изненада смењен и врац́ен на посао. Креатор ЦхатГПТ-а је изненада смењен и врац́ен на посао. Саоснивач Сем Алтман врац́а се на улогу генералног директора ОпенАИ-а само неколико дана након што је отпуштен… »
Алтман се у драмском обрту враћа на чело ОпенАИ-ја

Алтман се у драмском обрту враћа на чело ОпенАИ-ја

Блоомберг Адриа 22.11.2023
ОпенАИ ће вратити Сама Алтмана и именовати нове чланове одбора, након што су скоро сви његови запослени запретили да ће дати отказ због његове изненадне смене. Алтман се враћа својој улози извршног директора, а одбор ће за… »
Сем Алтман ипак враћен на чело ОпенАИ

Сем Алтман ипак враћен на чело ОпенАИ

Радио 021 22.11.2023
Компанија ОпенАИ објавила је да се на њено чело враћа њен суоснивач Сем Алтман, неколико дана после његовог отпуштања, саопштено је преко друштвене мреже КС. "Склопили смо начелни споразум да се Сем врати у ОпенАи као… »
Да ли је сада готово? Алтман се враћа у ОпенАИ

Да ли је сада готово? Алтман се враћа у ОпенАИ

Бонитет 22.11.2023
Фото: Иоутубе Суоснивач ОпенАИ Сем Алтман вратиће се као шеф само неколико дана након што га је одбор отпустио, саопштила је компанија. Споразум „у принципу“ укључује именовање новог члана одбора, додала је технолошка… »
Смијењени шеф ОпенАИ-ја враћен на посао

Смијењени шеф ОпенАИ-ја враћен на посао

Слободна Европа 22.11.2023
Компанија ОпенАИ је на КС-у објавила како је постигнут начелни договор да се Сам Алтман врати у ОпенАИ као извршни директор с новим иницијалним одбором, који чине Брет Таилор (предсједавајући), Ларри Суммерс и Адам Д'Ангело… »
"Радујем се повратку у ОпенАИ": Алтман поново на челу своје компаније

"Радујем се повратку у ОпенАИ": Алтман поново на челу своје компаније

Еуроневс 22.11.2023
Суоснивач компаније ОпенАИ Сем Алтман, вратиц́е се на положај извршног директора само неколико дана након што га је Управни одбор разрешио дужности и отпустио, саопштила је компанија. До овог обрта је дошло након што је… »
Обрт! После отказа и бизарних дешавања у компанији, Сем се враћа у Опен аи

Обрт! После отказа и бизарних дешавања у компанији, Сем се враћа у Опен аи

Блиц 22.11.2023
Сем Алтман ће се вратити као извршни директор ОпенАИ, саопштио је стартап у среду рано ујутро на КС, раније познат као Твитер. Овај потез уследио је након огромног притиска запослених и инвеститора у одбору који га је сменио пре… »
Сем Алтман поново директор ОпенАИ-а

Сем Алтман поново директор ОпенАИ-а

Бизнис.рс 22.11.2023
После вишедневног покушаја свргавања, појачан утицај Мицрософта. Сем Алтман (Сам Алтман) ће се после мање од недељу дана вратити у ОпенАИ на место извршног директора, саопштила је компанија у жижи светске јавности рано јутрос… »
Сем Алтман се враћа на место извршног директора ОпенАИ-а: Отпуштен пре мање од недељу дана

Сем Алтман се враћа на место извршног директора ОпенАИ-а: Отпуштен пре мање од недељу дана

Телеграф 22.11.2023
Надела је поздравио промене које је ОпенАИ направио у свом одбору у свом "КС" посту. Сем Алтман враћа се на место извршног директора ОпенАИ-а, саопштио је стартап данас на друштвеној мрежи "КС", раније познатој као Твитер. Овај… »

Вести дана »