Povezane vesti
Izbori u Srbiji 2023: Zašto se sumnja u birački spisak pred svako glasanje
Moj Novi Sad 22.11.2023
Popis iz 2022. godine pokazao je da u Srbiji živi oko 5,1 miliona punoletnih građana, dok je u biračkom spisku iste godine bilo upisano oko 6,5 miliona ljudi sa pravom glasa. Razlika od oko 1,4 miliona ponovo je otvorila pitanje tačnosti biračkog… »
Južne vesti 22.11.2023
ARMEND NIMANI/AFP/Getty Images Novi izbori u Srbiji, stara tema. Popis iz 2022. godine pokazao je da u Srbiji živi oko 5,1 miliona punoletnih građana, dok je u biračkom spisku iste godine bilo upisano oko 6,5 miliona ljudi sa pravom glasa. Razlika od… »
BBC News 22.11.2023
I u Srbiji i u regionu postoje razlike između popisa i evidencije birača, a glasači gube poverenje u izbore. Novi izbori u Srbiji, stara tema. Popis iz 2022. godine pokazao je da u Srbiji živi oko 5,1 miliona punoletnih građana, dok je u biračkom… »
Danas 22.11.2023
Novi izbori u Srbiji, stara tema. Popis iz 2022. godine pokazao je da u Srbiji živi oko 5,1 miliona punoletnih građana, dok je u biračkom spisku iste godine bilo upisano oko 6,5 miliona ljudi sa pravom glasa. Razlika od oko 1,4 miliona ponovo je… »
Radio 021 22.11.2023
I u Srbiji i u regionu postoje razlike između popisa i evidencije birača, a glasači gube poverenje u izbore. ARMEND NIMANI/AFP/Getty Images Novi izbori u Srbiji, stara tema. Popis iz 2022. godine pokazao je da u Srbiji živi oko 5,1 miliona punoletnih… »
Vesti dana »
Kurir saznaje: I Nebojša Šurlan vozilom Hitne iz pritvora prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Kurir pre 1 satjoš 81 povezana
FOTO: Pogledajte šta je sve zaplenjeno u hapšenju u kojem je "pao" i direktor JGSP Novi Sad
Radio 021 pre 0 minutajoš 60 povezanih
POSKUPELI I NAFTA I ZLATO: Tržište uznemireno Trampovim najavama da će da uvede sveobuhvatne nove carine na proizvode iz Meksika, Kanade i Kine
Kurir pre 2 satajoš 34 povezane
Vladan Milojević oprezan pred Štutgart: Imaju dobar sistem, a mi ne znam gde bi bili sa većim budžetom
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih