Повезане вести
Завршено сведочење Милене Радуловић: Глумица одговарала и на питања Мирослава Алексића, оптуженог за силовање
Еуроневс 23.11.2023
У Палати правде у Београду данас је завршено сведочење глумице Милене Радуловић у поступку који се води против власника школе глуме Мирослава Алексића, оптуженог за силовање и полно узнемиравање. Радуловић је сведочење почела… »
Мика узнемирујућим питањима провоцирао глумицу! Питао је да ли је пробала матурске хаљине пред њим: "Дечко ти је тражио…
Курир 23.11.2023
Суђење Мирославу Мики Алексићу настављено је данас у Вишем суду у Београду, а са својим сведочењем наставила је оштећена глумица Милена Радуловић којој је Алексић постављао питања због којих је глумица и заплакала у судници… »
Милена Радуловић дала исказ пред судом, одговарала и на Алексићева питања
Данас 23.11.2023
Глумица Милена Радуловић данас је окончала давање исказа пред Вишим судом у Београду у поступку који се због силовања води против власника школе глуме Мирослава Алексића. Испитивање Милене Радуловић, која у поступку има статус… »
Бурно на суђењу Алексићу: Оптужени учитељ глуме испитивао жртву Милену Радуловић, речи глумице потресле све у судници…
Нова 23.11.2023
Суђење учитељу глуме Мирославу Мики Алексићу настављено је данас пред Вишим судом у Београду, а на ранијим рочиштима своје потресно искуство изнела је једна од жртава, глумица Милена Радуловић. Радуловић је данас наставила… »
"Да ли сте тада одлучили да сте силовани": Мика Алексић постављао гнусна питања Милени Радуловић, она први пут открила шта…
Блиц 23.11.2023
На данашњем суђењу самозваном учитељу глуме Мирославу Мики Алексићу, Милена Радуловић је завршила своје сведочење одговарајући на питања која је постављао оптужени. Између осталог, Алексић је у својим питањима навео и… »
"Села сам на клавир, пошто сам била у сукњи, свукао ми је доњи веш": Мучни детаљи сведочења, Мика урлао у судници
Мондо 23.11.2023
Данас је настављено суђење Мики Алексићу у Вишем суду у Београду, који је окривљен да је сексуално злостављао Милену Радуловић и још шест њених колегиница. Данас је настављено суђење Мики Алексићу у Вишем суду у Београду… »
Алексић викао на милену док се сећала мучних детаља: Села сам на део где су дирке, пошто сам била у сукњи само ми је свукао…
Курир 23.11.2023
* Претили сте ми и говорили кад почнете да ме бијете да ће сви аплаудирати, да ми нико неће веровати, да то није прича за маму, тату, ни другарице..., сведочила је Милена * За време његовог испитивања адвокати одбране, као и… »
Милена Радуловић окончала давање исказа пред Вишим судом, испитивао је и Мирослав Алексић
Н1 Инфо 23.11.2023
У Вишем суду у Београду завршено је испитивање глумице Милене Радуловић у случају против Мирослава Алексића, власника драмског студија Ствар срца, којег је глумица пријавила за силовање и полно узнемиравање. Она је данас… »
Милена Радуловић дала исказа пред Вишим судом
Недељник 23.11.2023
Глумица Милена Радуловић данас је окончала давање исказа пред Вишим судом у Београду, у поступку који се због силовања води против власника школе глуме Мирослава Алексића. Одговарајући на питања одбране, Радуловић је говорила… »
Познато шта се дешавало на суђењу мики алексићу! Бивши професор глуме је Милену Радуловић питао...
Мондо 23.11.2023
Милена Радуловић већ је у два наврата давала исказ пред Вишим судом у Београду. Милена Радуловић већ је у два наврата давала исказ пред Вишим судом у Београду Глумица Милена Радуловић данас је окончала давање исказа пред Вишим… »
Милена стигла у палату правде Данас сведочи, питања јој поставља лично Алексић
Курир 23.11.2023
Како је најављено на претходном рочишту данас би оштећеној питања требало да поставља и окривљени Алексић. Суђење учитељу глуме Мирославу Алексићу наставља се данас у Вишем суду у Београду, а данас би требало да се настави… »
"Сврставао нас је у категорије, домаћице, бутикашице, ку**е..." Мучан детаљ сведочења Милене Радуловић на суђењу Алексићу…
Курир 23.11.2023
Окривљени јој је лично постављао питања, док су се адвокати одбране, као и публика која је дошла с Алексићем подсмевали њеним одговорима. БЕОГРАД - У београдској Палати правде данас је био један од најмучнијих дана на суђењу… »
Милена се обратила Мирославу Алексићу: "Гледали сте ме како венем, како ме уништавате"
Телеграф 23.11.2023
Упитана да ли ју је уцењивао, одговорила је да јесте и да ју је уцењувао њеном срамотом. Суђење власнику драмског студија "Ствар срца" Мирославу Алексићу настављено је данас. На данашњем суђењу, Мирослав Алексић постављао… »
Напето на суђењу мики алексићу! Самозвани учитељ глуме зајапурен први пут испитивао Милену Радуловић, она му одговорила…
Блиц 23.11.2023
Милена Радуловић, глумица која је јавно изнела да ју је самозвани учитељ глуме Мирослав Мика Алексић силовао, данас је завршила своје сведочење одговарајући на питања која јој је постављао оптужени. Алексић је на почетку… »
Осим РАДУЛОВИЋКЕ и АЛЕКСИЋА ЈОШ ЈЕДНА ЧУВЕНА ГЛУМИЦА у згради СУДА! Прве фотографије са суђења професору глуме!
Мондо 23.11.2023
Наставља се суђење Мирославу Мики Алексићу. Наставља се суђење Мирославу Мики Алексићу. Данас се у Вишем суду у Београду наставља суђење Мирославу Мики Алексићу - оптуженом за силовање и недозвољене полне радње. Своје… »
Сека Саблић дошла да подржи млађу колегиницу На суђењу Алексићу дошле ове јавне личности, а Милена му данас одговора на…
Курир 23.11.2023
На данашње суђење учитељи глуме Мирославу Мики Алексићу, који је оптужен да је сексулано злостављао и силовао своје полазнице школе, у Вишем суду у Београду као подршка глумици Милени Радуловић која је једна од оштећених… »
Глумица Милена Радуловић стигла у суд да настави сведочење против Алексића
РТВ 23.11.2023
БЕОГРАД - Глумица Милена Радуловић стигла је данас пре подне у Виши суд у Београду, где треба као оштећена да настави сведочење у поступку против Мирослава Алексића, који је оптужен за више силовања и полних узнемиравања… »
Мика Алексић очи у очи са последњом жртвом: Била је малолетна када ју је самозвани учитељ глуме злостављао, данас први пут…
Блиц 23.11.2023
Милена Радуловић, глумица која је јавно изнела да ју је самозвани учитељ глуме Мирослав Мика Алексић силовао, данас би требало да заврши своје сведочење. Након ње, сведочи Ј. В. (23), која је пријавила да ју је Алексић напао у… »
Вести дана »
„Довели Хрку право из ‘Пеливана’ на штрајк глађу „: Најстарија посластичарница дематује срамну изјаву Драгана Ј. Вучићевића
Нова пре 9 минутајош 67 повезаних
БЛОГ УЖИВО Тензије испред Скупштине: Кордон полиције раздваја присталице СНС и грађане који подржавају Дијану Хрку
Нова пре 13 минутајош 15 повезаних
Британија и даље у шоку због убадања 11 људи Познат идентитет ухапшених нападача из Хантингдона! Није тероризам (видео)
Курир пре 2 сатајош 48 повезаних