Povezane vesti
Porodica je najvažnija, ali ovi čvarci što su dobri! Vučić objavio novi snimak posete porodici Radić (video)
Alo 25.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u mestu Šupljak kod Subotice, gde je posetio porodicu Radić, kojoj je pomogao u pravljenju čvaraka. On je na TikTok nalogu " Ja sam Aleksandar" objavio i kratak video-snimak posete Radićima. ♬ original sound -… »
Vučić: Porodica je stub Srbije, običaji su ono što nas je održalo
RTV 25.11.2023
SUBOTICA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas kuću porodice Radić, u mestu Šupljak kod Subotice, istakavši da je porodica stub Srbije a običaji ono što nas je održalo. "Posetio sam domaćinsku kuću porodice Radić, u mestu Šupljak kod… »
Vesti dana »
Rat na Bliskom istoku: Saudijci oborili najmanje 28 dronova tokom noći, napadi nastavljeni jutros (video)
Večernje novosti pre 37 minutajoš 27 povezanih
Dozvoljena prodaja ruske nafte brodovima do 11. aprila: Evo šta je cilj ove privremene mere SAD
Blic pre 32 minutajoš 24 povezane
Detalji nesreće kod Ugrinovaca: Kolima sleteli u kanal, pa udarili u betonski most, mladiću (19) i devojci (19) nije bilo spasa
Nova pre 17 minutajoš 25 povezanih
U Zaječaru prepodne tmurno, popodne razvedravanje - temperatura do 13 stepeni
Glas Zaječara pre 27 minutajoš 22 povezane
Novi dan, nova istorijska utakmica: Jokić uradio nešto što svi ostali košarkaši nisu više od pola veka!
Hot sport pre 47 minutajoš 19 povezanih