Povezane vesti
Porodica je najvažnija, ali ovi čvarci što su dobri! Vučić objavio novi snimak posete porodici Radić (video)
Alo 25.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u mestu Šupljak kod Subotice, gde je posetio porodicu Radić, kojoj je pomogao u pravljenju čvaraka. On je na TikTok nalogu " Ja sam Aleksandar" objavio i kratak video-snimak posete Radićima. ♬ original sound -… »
Vučić: Porodica je stub Srbije, običaji su ono što nas je održalo
RTV 25.11.2023
SUBOTICA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas kuću porodice Radić, u mestu Šupljak kod Subotice, istakavši da je porodica stub Srbije a običaji ono što nas je održalo. "Posetio sam domaćinsku kuću porodice Radić, u mestu Šupljak kod… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 213 povezane

Orban: Vreme je da svi poštuju odluku naroda Republike Srpske koji je izabrao Dodika za predsednika
Euronews pre 11 minutajoš 90 povezanih

Putin najavljuje nastavak razgovora, Zelenski spreman za susret oči u oči: Da li nas očekuje istorijski sastanak?
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih

Dačić: Ključan doprinos policije u očuvanju građanskog mira, LRAD uređaji vraćeni u magacine
RTS pre 4 satijoš 25 povezanih

Objavljenje nove cene goriva u Srbiji: Evo koliko ćemo plaćati dizel i benzin narednih sedam dana!
Kurir pre 3 satajoš 27 povezanih