Povezane vesti
"Nemam pojma zašto su mene nominovali!" Njih tri se bore za opstanak u Eliti, zadrugarka u šoku: Ovo niko nije očekivao
Kurir 26.11.2023
Aktuelna rijaliti učesnica Aneli Ahmić direktno je nominovana za izbacivanje od strane deset odabranih zadrugara, a pored nje još njih dve će se boriti za opstanak u Beloj kući. Naime, sinoć u toku emisije ''Nominacije'', voditeljka Ivana Šopić… »
Potpuno neočekivano! Njih tri se bori za opstanak u "Eliti", zadrugarka u šoku: "Ne znam zašto su mene nominovali"
Blic 26.11.2023
Aktuelna rijaliti učesnica Aneli Ahmić direktno je nominovana za izbacivanje od strane deset odabranih zadrugara, a pored nje još njih dve će se boriti za opstanak u Beloj kući. Naime, sinoć u toku emisije ''Nominacije'', voditeljka Ivana Šopić… »
Vesti dana »
Uživo Amerikanci biraju novog predsednika! Oglasio se Tramp, stigli prvi rezultati izbora, Nacionalna garda na oprezu! (foto, video)
Kurir pre 24 minutajoš 50 povezanih
Veliki preokret na kladionicama preko noći! Evo kolike šanse Tramp ima za pobedu, a kolike Kamala - Obrt na poznatoj platformi, ali postoji jedna caka
Kurir pre 18 minutajoš 42 povezane
Pričali su da su im deca povređena, pa prevarili ljude: Uhapšena Bugarka koja je uzimala zlato i novac od starijih Nišlija, traga se za pomagačima
Blic pre 2 satajoš 40 povezanih
FOTO: Policijske snage u Novom Sadu pred protest - raspoređeni na nekoliko lokacija
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih