Povezane vesti
Istina je, pretukao me je! Stefan Mihić otkrio celu istinu o mladiću koji se ubio, evo šta se sve desilo kobne noći
Alo 26.11.2023
Kako kaže, te noći je u stan na Petrlovom brdu otišao jer nije očekivao da će mu se bilo šta loše dogoditi. R. S. (33), bivši dečko nekadašnje zadrugarke Tare Simov, izvršio je samoubistvo u noći kad je brutalno pretučen Stefan Mihić, njegov prijatelj… »
Umrećeš u gorim mukama nego on: Tara Simov uputila jezive pretnje Stefanu Mihiću, od ovoga se ledi krv u žilama
Alo 26.11.2023
Kako nam je Stefan otkrio, Tara Simov ne prestaje da mu šalje poruke pretećeg sadržaja otkako je njen bivši preminuo. Bivši zadrugar, Stefan Mihić, pre nekoliko dana brutalno je pretučen zbog čega je završio na operacionom stolu. Kako je Mihić otkrio… »
Vesti dana »
"Mislim da Putin i Zelenski žele da postignu dogovor" Tramp: Previše ljudi je poginulo, imaćemo jak bezbednosni sporazum za Kijev
Večernje novosti pre 52 minutajoš 24 povezane
"Izabrala sam malo mesto, blizu mora": Brižit Bardo mnogo pre smrti isplanirala je svoju sahranu
Kurir pre 38 minutajoš 73 povezane
Na štandu u Bulevaru kraljice Marije u Kragujevcu akcija „Raspiši pobedu“ do 22 sata
Glas Šumadije pre 1 satjoš 56 povezanih
uživo IZBORI NA KIM: CIK na osnovu 41,02 odsto obrađenih biračkih mesta: Samoopredeljenje osvojilo 48,10% glasova
Euronews pre 53 minutajoš 60 povezanih