Повезане вести

Шапић: Доносио сам одлуке и улазио у дугорочне пројекте без обзира на сталну претњу изборима

Шапић: Доносио сам одлуке и улазио у дугорочне пројекте без обзира на сталну претњу изборима

Вечерње новости 28.11.2023
У ОВИХ годину и по дана понашао сам се као да ћу имати пун мандат, иако је пре него што сам изабран за градоначелника покренуто питање нових. Фото: Спутњик Доносио сам стратешке одлуке, улазио сам у дугорочне пројекте и нисам… »
Шапић: Основа квалитетног јавног превоза је добар мониторинг и надзорни центар који ми полако почињемо да добијамо (фото)

Шапић: Основа квалитетног јавног превоза је добар мониторинг и надзорни центар који ми полако почињемо да добијамо (фото)

Ало 28.11.2023
Потпуна контрола возила у Оперативно-контролном центру Секретаријата за јавни превоз, од момента када се отвори линија до момента када се возило врати у свој погон, је од непроцењивог значаја за правилно функционисање новог… »
Шапић: Обећане социјалне мере већ дају резултате, а нико у њих није веровао

Шапић: Обећане социјалне мере већ дају резултате, а нико у њих није веровао

Вечерње новости 28.11.2023
НИЗ мера социјалне политике увели смо са циљем да олакшамо грађанима свакодневни живот, многи у то нису веровали и говорили су ми да је то јефтина пропаганда. Ево прошло је годину дана, поверење грађана се враћа јер су са истим… »
Шапић: "Другима мора да се верује на реч, иза мене стоје конкретне мере и резултати"

Шапић: "Другима мора да се верује на реч, иза мене стоје конкретне мере и резултати"

Блиц 27.11.2023
Социјална политика и социјалне мере један су од најуспешнијих сегмената мог рада на челу Београда јер смо донели одлуке које у будућности нико неће хтети, а ни смети да укине, рекао је за „Јуроњуз” председник Привременог органа… »

Вести дана »