Povezane vesti

Šapić: Donosio sam odluke i ulazio u dugoročne projekte bez obzira na stalnu pretnju izborima

Šapić: Donosio sam odluke i ulazio u dugoročne projekte bez obzira na stalnu pretnju izborima

Večernje novosti 28.11.2023
U OVIH godinu i po dana ponašao sam se kao da ću imati pun mandat, iako je pre nego što sam izabran za gradonačelnika pokrenuto pitanje novih. Foto: Sputnjik Donosio sam strateške odluke, ulazio sam u dugoročne projekte i nisam dozvoljavao da me ta… »
Šapić: Osnova kvalitetnog javnog prevoza je dobar monitoring i nadzorni centar koji mi polako počinjemo da dobijamo (foto)

Šapić: Osnova kvalitetnog javnog prevoza je dobar monitoring i nadzorni centar koji mi polako počinjemo da dobijamo (foto)

Alo 28.11.2023
Potpuna kontrola vozila u Operativno-kontrolnom centru Sekretarijata za javni prevoz, od momenta kada se otvori linija do momenta kada se vozilo vrati u svoj pogon, je od neprocenjivog značaja za pravilno funkcionisanje novog sistema javnog prevoza i bez… »
Šapić: Obećane socijalne mere već daju rezultate, a niko u njih nije verovao

Šapić: Obećane socijalne mere već daju rezultate, a niko u njih nije verovao

Večernje novosti 28.11.2023
NIZ mera socijalne politike uveli smo sa ciljem da olakšamo građanima svakodnevni život, mnogi u to nisu verovali i govorili su mi da je to jeftina propaganda. Evo prošlo je godinu dana, poverenje građana se vraća jer su sa istim budžetom, ali sa… »
Šapić: "Drugima mora da se veruje na reč, iza mene stoje konkretne mere i rezultati"

Šapić: "Drugima mora da se veruje na reč, iza mene stoje konkretne mere i rezultati"

Blic 27.11.2023
Socijalna politika i socijalne mere jedan su od najuspešnijih segmenata mog rada na čelu Beograda jer smo doneli odluke koje u budućnosti niko neće hteti, a ni smeti da ukine, rekao je za „Juronjuz” predsednik Privremenog organa Grada Beograda… »

Vesti dana »