Povezane vesti
Istetovirao taštino ime: Ovo je zet Nede Ukraden sa kojim pevačica ima poseban odnos: "nije to uradio zbog nekretnina"
Blic 30.11.2023
Privatni svet Nede Ukraden vrti se oko ćerke Jelene, troje unuka i zeta Predraga Pece Minovića, s kojim ima poseban odnos. Vole se i poštuju, a koliko su bliski potvrđuje i njegova - tetovaža. Verovali ili ne, on je istetovirao ime i prezime pop dive na… »
Zet nije istetovirao moj potpis zbog nekretnina, već zbog zdravlja: Neda Ukraden ćerkinog muža voli kao svoje dete
Večernje novosti 29.11.2023
JEDNA od najvoljenijih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije Neda Ukraden često ističe da stabilnu i srećnu porodicu smatra najvećim uspehom. Foto: Novosti Ćerka Jelena Bilbija Minović i unuci Neda, Aleksandra i Dušan su joj na prvom mestu, ali mnoge… »
Vesti dana »

Niški scenario u Beogradu: I studenti i naprednjaci zakazali skupove za Vidovdan
Vreme pre 47 minutajoš 16 povezanih

Sudbina bliskog istoka: Može li se situacija između Irana i Izraela otgnuti kontroli?
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 27 minutajoš 30 povezanih

Srpska IT Asocijacija oštro reaguje na ukidanje podsticaja pri zapošljavanju novonaseljenih lica
Gradski portal 018 pre 13 minutajoš 15 povezanih