Povezane vesti
Klimatske promene i COP 28: „Zemlja ne pripada nama, mi pripadamo Zemlji", poruka britanskog kralja Čarlsa
BBC News 01.12.2023
Britanski monarh obratio se drugog dana 28. klimatskog sastanka Ujedinjenih nacija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. „Zemlja ne pripada nama, mi pripadamo Zemlji." Ovako je Čarls Treći, britanski monarh, završio obraćanje na 28. klimatskom sastanku… »
Klimatske promene i COP 28: „Zemlja ne pripada nama, mi pripadamo Zemlji“, poruka britanskog kralja Čarlsa
Danas 01.12.2023
„Zemlja ne pripada nama, mi pripadamo Zemlji.“ Ovako je Čarls Treći, britanski monarh, završio obraćanje na 28. klimatskom sastanku Ujedinjenih nacija koji je počeo 30. novembra, u Dubaiju, najvećem i najgušće naseljenom gradu u Ujedinjenim… »
Klimatske promene i COP 28: „Zemlja ne pripada nama, mi pripadamo Zemlji", poruka britanskog kralja Čarlsa
Radio 021 01.12.2023
Britanski monarh obratio se drugog dana 28. klimatskog sastanka Ujedinjenih nacija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. PA Media „Zemlja ne pripada nama, mi pripadamo Zemlji." Ovako je Čarls Treći, britanski monarh, završio obraćanje na 28. klimatskom… »
Vesti dana »
Sloboda Mićalović pretučena, završila u urgentnom! Izbila svađa na parkingu, "Blic" otkriva šta se dogodilo
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Majka mi je izdahnula na rukama, šlogirala se": Mila Nađ nije samo tada bila u šoku: "Tata je izvršio samoubistvo" (video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana