Povezane vesti

Klimatske promene i COP 28: „Zemlja ne pripada nama, mi pripadamo Zemlji", poruka britanskog kralja Čarlsa

Klimatske promene i COP 28: „Zemlja ne pripada nama, mi pripadamo Zemlji", poruka britanskog kralja Čarlsa

BBC News 01.12.2023
Britanski monarh obratio se drugog dana 28. klimatskog sastanka Ujedinjenih nacija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. „Zemlja ne pripada nama, mi pripadamo Zemlji." Ovako je Čarls Treći, britanski monarh, završio obraćanje na 28. klimatskom sastanku… »
Klimatske promene i COP 28: „Zemlja ne pripada nama, mi pripadamo Zemlji“, poruka britanskog kralja Čarlsa

Klimatske promene i COP 28: „Zemlja ne pripada nama, mi pripadamo Zemlji“, poruka britanskog kralja Čarlsa

Danas 01.12.2023
„Zemlja ne pripada nama, mi pripadamo Zemlji.“ Ovako je Čarls Treći, britanski monarh, završio obraćanje na 28. klimatskom sastanku Ujedinjenih nacija koji je počeo 30. novembra, u Dubaiju, najvećem i najgušće naseljenom gradu u Ujedinjenim… »

Radio 021 01.12.2023
Britanski monarh obratio se drugog dana 28. klimatskog sastanka Ujedinjenih nacija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. PA Media „Zemlja ne pripada nama, mi pripadamo Zemlji." Ovako je Čarls Treći, britanski monarh, završio obraćanje na 28. klimatskom… »

Vesti dana »