Povezane vesti
Bivši as Atletiko Madrida Filipe Luis završava karijeru
Sportske.net 01.12.2023
Brazilski fudbaler Filipe Luis objavio je da završava profesionalnu karijeru u 38. godini. "To je bila veoma teška odluka, oni koji me poznaju, znaju da sam uvek govorio porodici i prijateljima da želim da igram do 45. godine, ali nažalost, to neće… »
Filipe Luis završava karijeru
Sportski žurnal 01.12.2023
Tokom 20-godišnje karijere, Luis je igrao 14 sezona u Evropi, najviše za Atletiko Madrid, od 2010. do 2014. godine, a zatim i od 2015. do 2019, sa kojim je osvojio šampionsku titulu u La Ligi, dva trofeja Lige Evropa, Kup kralja i tri evropska Super… »
Luis rekao zbogom! Brazilac završio karijeru
Večernje novosti 01.12.2023
Brazilski fudbaler Filipe Luis objavio je da završava profesionalnu karijeru u 38. godini. Foto: AP "To je bila veoma teška odluka, oni koji me poznaju, znaju da sam uvek govorio porodici i prijateljima da želim da igram do 45. godine, ali nažalost… »
Vesti dana »
Oglasio se otac Marije koja je telom zaštitila dete od ubice sa Cetinja: "Ranjena je, ali..."
Telegraf pre 56 minutajoš 35 povezanih
Prosvetari odgovaraju Vučeviću koji je zapretio i njima i đacima: “Nudimo mu naš posao, plata je i više nego stimulativna”
Pravda pre 2 satajoš 28 povezanih
Podaci iz pasoša studenata u medijima – advokat podnosi krivičnu prijavu, zaštitnik građana kaže da nije nadležan
RTS pre 2 satajoš 20 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 5 satijoš 4 povezane