Povezane vesti
(VIDEO) Atomski derbi Rijada pripao Al Hilalu: Milinković Savić i Mitrović srušili Al Nasr
Danas 01.12.2023
U Saudisjkoj Arabiji se igra gradski derbi koji po imenima i po ritmu staje rame uz rame sa sličnim okršajima u evropskom fudbalu. Vladar Rijada je Al Hilal koji je u 15. kolu nacionalne lige savladao Al Nasr s 3:0. Bio je to duel vodećeg dvojca na… »
Ćao, Ronaldo, mi smo Srbi i ne damo ti titulu! Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić razbili Kristijana kako nije…
Večernje novosti 01.12.2023
Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Saviću su se sa FK Al Hilal iz Saudijske Arabije na spektakularan način učvrstili na vrhu tabele. Screenshot / AlHilal U 15. kolu prvenstva, oni su dočekali direktnog konkurenta za titulu, Al Nasr čija je najveća… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Haos u Skupštini Novog Sada: Pogačara napali naprednjaci kad je pokušao da priđe gradonačeniku
Nova pre 43 minutajoš 59 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede: Važne izmene u Nacrtu zakona o organskoj proizvodnji
Forbes pre 2 satajoš 15 povezanih

MSP: Formiran Krizni štab za evakuaciju građana Srbije iz Izraela i Irana
Danas pre 4 satijoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih