Povezane vesti
Napustila školu zbog pevanja, ovako joj je izgledao prvi nastup! Barbara Bobak nikad iskrenija - "Udarilo me na sujetu!"
Mondo 02.12.2023
Barbara Bobak govorila je o svom prvom javnom nastupu. Barbara Bobak govorila je o svom prvom javnom nastupu. Pevačica Barbara Bobak tokom čitave godine nastupa i radi punom parom, a nakon završetka uspešne letnje sezone nastavila je istom merom… »
Oni su me spasili, bila sam devojčica: Snežana Đurišić otkrila zbog čega nije pevala po kafanama na početku karijere
Večernje novosti 01.12.2023
IAKO je pevačku karijeru počela još kao dete, Snežana Đurišić otkrila zbog čega nije pevala po kafanama na početku karijere. Foto: Novosti Pevačica tvrdi da su veliku ulogu u njenom uspehu odigrali njeni roditelji koji su znali kako da je usmere na pravi… »
Vesti dana »
Protest "Marš za pravosuđe" održan u Beogradu: Skup završen šetnjom do TOK
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 39 povezanih
Slovačka spremna da prekine izvoz struje Ukrajini i ne učestvuje u zajmu EU ako ne dobije naftu Novo
REUC pre 1 satjoš 29 povezanih
Sud poništio tarife, Tramp najavio nove: Povećanje globalnih carina na 15 odsto
Euronews pre 8 minutajoš 23 povezane
Produžetak licence za rad i sudbina NIS-a: Da li je naša zemlja ravnopravniji ekonomski partner BRIKS-u ili Zapadu?
Euronews pre 4 satijoš 24 povezane
Hladno i oblačno vreme u Srbiji sa slabim snegom i kišom, najava toplijeg i sunčanog vremena od nedelje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih