Povezane vesti
Otkrivena tajna koju je Ukrajina dugo čuvala Ispovest koja je uzdrmala ceo svet (video)
Alo 04.12.2023
Jedan ukrajinski vojnik na prvoj liniji dao je otrežnjujući prikaz ukrajinske vojske koja pokušava da održi svoja uporišta na istočnoj obali velike reke Dnjepar. Nekoliko stotina ukrajinskih vojnika prešlo je reku u okviru kontraofanzive. Pod… »
"Pobegao sam, od njega je ostao samo šlem" Ukrajinski vojnik opisao pakao propale kontraofanzive: Rusi su nas sačekali na…
Alo 04.12.2023
Jedan vojnik sa fronta dao je izveštaj o brojčano nadjačanoj ukrajinskoj vojsci i njenim naporima da održe svoja uporišta na istočnoj obali ogromne reke Dnjepar. Nekoliko stotina ukrajinskih vojnika prešlo je reku u okviru kontraofanzive. Pod… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 4 satijoš 9 povezanih

Kazna do 5.000 evra, oduzimanje dozvole na 2 meseca, ali i zatvor! Novi zakon o saobraćaju danas stupa na snagu u Bugarskoj i stroži je od svih prethodnih
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 4 satijoš 1 povezana