Povezane vesti
"Novak Đoković nas muči" Goran Ivanišević prvi put na ovaj način o odnosu sa Noletom: Vezuje nas lisicama, čupa nokte...
Večernje novosti 04.12.2023
Dok je Novak Đoković u centru pažnje zbog dominacije u 2023. godini, ali i onoga što sledi u sezoni pred nama, njegov trener Goran Ivanišević je zbog intervjua za "Mi smo tenis". Foto arhiva VN Hrvatski stručnjak je priznao da nije lako raditi s Noletom… »
Đokovićev trener otkrio kakav je srpski teniser kad gubi: Jednom nas je tri dana vezao lisicama, mučio nas i čupao nam nokte…
Danas 04.12.2023
Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, nominovan je za najboljeg u ovoj konkurenciji u 2023. godini, u izboru Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP), povodom čega je dao intervju za sajt „We are tennis“. On je govorio kakav odnos ima sa srpskim… »
Vesti dana »

EPS najavljuje poskupljenje struje i pripreme za zimsku sezonu
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 32 povezane

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 14 minutajoš 29 povezanih

Počela velika ofanziva, ljudi beže glavom bez obzira! Vojska opkolila grad, isplivali pakleni planovi Izraela: Stiže 60.000 rezervista, Netanjahu izdao dramatično naređenje
Blic pre 3 satajoš 26 povezanih

Gotovo je, Tramp se povlači i ostavlja Putina i Zelenskog same! Procurele informacije, evo šta je američki predsednik rekao savetnicima u Beloj kući (foto)
Kurir pre 14 minutajoš 34 povezane

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 2 satajoš 43 povezane