Povezane vesti
Kako vetar duva! Đilas i ekipa pre raspisivanja izbora bili za francusko-nemački plan za KiM, a sad drugu pesmu pevaju!
Kurir 07.12.2023
Vlasnik liste "Srbija protiv nasilja" pre svega nekoliko meseci govorio da u tom sporazumu nema međusobnog priznanja, te da bi njegovo odbacivanje imalo katastrofalne posledice po Srbiju, a nekoliko dana pred glasanje promenio ploču. Opozicionari… »
Đilas danas protiv EU plana za KiM: Pre kampanje nagovarao Vučića da ga potpiše (video)
Večernje novosti 07.12.2023
I DOK se sada oštro protivi planu EU za KiM i tvrdi da ga nikada ne bi prihvatio, lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pre izborne kampanje govorio je suprotno i bio je za njegovo potpisivanje. Foto: Printskrin - Stav moje stranke sam više… »
Vesti dana »

Sad ponovo odložile primenu sankcija NIS-u! Srbija obezbeđuje stabilno snabdevanje uprkos neizvesnostima
Kurir pre 38 minutajoš 35 povezanih

Dekan Filozofskog koji se juče zaključao na Fakultetu: Ostajemo ovde do daljeg, ali nije mi cilj da sad ja blokiram zgradu
Nova pre 43 minutajoš 26 povezanih

Poslednji raport iz Rige pred juriš na zlato, pogledajte šta rade igrači Srbije VIDEO
Nova pre 22 minutajoš 31 povezana