Povezane vesti

"Tako su pričali i za sankcije Rusiji" Predsednik Vučić istakao: Svakoga dana plasiraju nove izmišljotine i uvrede

"Tako su pričali i za sankcije Rusiji" Predsednik Vučić istakao: Svakoga dana plasiraju nove izmišljotine i uvrede

Alo 07.12.2023
Predsednik Vučić rekao je da je umoran od tema stranaka bivšeg režima, i da svakoga dana plasiraju nove izmišljotine i uvrede. Predsednik tokom održavanja skupa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Kruševcu istakao je da oni nemaju… »
"Umoran sam od opozicionih laži!" Vučić u Kruševcu: Jedino što pričaju je kako da me obore

"Umoran sam od opozicionih laži!" Vučić u Kruševcu: Jedino što pričaju je kako da me obore

Alo 07.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraćajući se na mitingu SNS u Kruševcu poručio je da je umoran od laži protivnika. - Umoran sam lažima naših političkih protivnika. Nikad nećete nešto pametno da čujete od njih. Neće da se bave planovima i… »
Vučić u Kruševcu: Umoran sam od opozicionih laži, jedino što pričaju je kako da obore Vučića

Vučić u Kruševcu: Umoran sam od opozicionih laži, jedino što pričaju je kako da obore Vučića

Večernje novosti 07.12.2023
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obraćajući se na mitingu SNS u Kruševcu poručio je da je umoran od laži protivnika. Foto: Novosti -Umoran sam lažima naših političkih protivnika. Nikad nećete nešto pametno da čujete od njih. Neće da se… »

Vesti dana »