Povezane vesti
"Kaže bata, sve priča kao da ja ne čujem..." Predsednik Vučić ispričao anegdotu tokom obilaska manastira Đunis
Alo 07.12.2023
Posle Beogrda, Kruševac je dobio najviše proporcionalno para u Srbiji istakao je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik Vučić je pozdravljen je gromoglasnim aplauzom prilikom izlaska na binu u Kruševcu tokom održavanja skupa liste… »
"Hala da se uradi, bolnica da se rekonstruiše" Vučić u razgovoru sa Gašićem - Saglasan sam, to je preko potrebno
Večernje novosti 07.12.2023
PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se na predizbornom skupu u Kruševcu gde se osvrnuo izgradnju auto-puteva širom Srbije. Foto Tanjug - Kada sam se provozao, otišao sam u Manastir Đunis. I slučajno u razgovoru sa vladikom Arsenijem… »
Vesti dana »

EPS najavljuje poskupljenje struje i pripreme za zimsku sezonu
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 32 povezane

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 12 minutajoš 29 povezanih

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i diplomatski izazovi
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 34 povezane

Temperature danas do 38 stepeni: Od sutra pljuskovi i grmljavina, u delovima Srbije očekuje se i grad
NIN pre 2 satajoš 43 povezane