Povezane vesti
Miljana Kulić dobila batine od majke i braće poznatog pevača: Udarali su me i šutirali! Oglasio se i on i evo šta kaže o…
Kurir 08.12.2023
Mišel Gvozdenović je Miljanu Kulić nekoliko puta prijavio policiji zbog uznemiravanja i uhođenja, dok je ona tvrdila kako su je njegova braća tukla, a majka joj razbila nos. Kada se prvi put u rijalitijima pojavila devojka koja je uhodila pevače… »
Majka mi je razbila nos, a braća me šutirala: Miljana Kulić iznela stravične detalje iz svoje prošlosti, više nije mogla…
Alo 08.12.2023
Miljana je sa Mišelom Gvozdenovićem svojevremeno boravila u rijalitiju, a tada je otkrila stravične detalje svoje prošlosti u kojima je tvrdila da ju je pevačeva porodica fizički maltretirala. Aktuelna rijaliti učesnica Miljana Kulić u medijskom… »
Vesti dana »

Prvi maj - šest meseci od pada nadstrešnice i Dan rada: Protesti i tišina (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 45 minutajoš 75 povezanih

Velika tragedija u Topoli, stradalo pet osoba, najavljena trodnevna žalost
Danas pre 45 minutajoš 52 povezane

Sada je zvanično, potpisan je sporazum, Amerikanci pripretili: "Ko je finansirao rusku ratnu mašineriju..."
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana

Petrov: Ne znam razloge ostavke dekana Pravnog, ne bih voleo da je pod uticajem plenuma
RTV pre 3 satajoš 17 povezanih

Radnici obeležavaju Međunarodni praznik rada širom sveta, od Tokija do Los Anđelesa
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih