Повезане вести

Ђурђевић Стаменковски: Боримо се за очување суверенитета; Гоати (ПУПС): Да пензије прате плате

Ђурђевић Стаменковски: Боримо се за очување суверенитета; Гоати (ПУПС): Да пензије прате плате

РТС 09.12.2023
Тридесет осми дан кампање за парламентарне, покрајинске и локалне изборе у Србији. Странке и коалиције настављају да шаљу поруке бирачима. Представљање странака на РТС: Александар Вучић - Србија не сме да стане… »
Дачић: Најбоље за Србију – ја премијер, Вучић председник

Дачић: Најбоље за Србију – ја премијер, Вучић председник

Недељник 09.12.2023
(Бета) – Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић поручио је да је за Србију најбоља опцијиа да Алексанадар Вучић остане председник, а да он постане премијер јер је у тешким временима неопходно јако државно… »
Дачић: СПС не мења своје мишљење јер се бори за најправичније људске потребе

Дачић: СПС не мења своје мишљење јер се бори за најправичније људске потребе

Телеграф 09.12.2023
У тешким временима морате да имате јако државно руководство и да водите политику у интересу државе и народа, поручује лидер социјалиста на скупу у Лазаревцу. Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић подсетио је… »
А. Шешељ: БРИКС као стратешко опредељење Србије није објава рата било коме

Бета 09.12.2023
Заменик председника Српске радикалне странке (СРС) и кандидат за народног посланика Александар Шешељ оценио је да би БРИКС требало да буде стратешко опредељење Србије. {Видео1:} Он је на предизборном скупу у Ваљеву рекао да… »

Радио сто плус 09.12.2023
Он је на предизборном скупу у Ваљеву рекао да Србија жели да разговара са свима на равноправним основама, као и да не мисли да је будуће српско стратешко опредељење за БРИКС “објава рата било коме”, пренела је СРС данас у… »
Александар Шешељ: Србија неће трпети понижења Европске уније

Александар Шешељ: Србија неће трпети понижења Европске уније

Еуроневс 09.12.2023
Заменик председника Српске радикалне странке (СРС) и кандидат за народног посланика Александар Шешељ, поручио је са изборног скупа у Ваљеву да Србија неће трпети понижења Европске уније. "Ми хоћемо да на равноправним основама… »

Вести дана »