Повезане вести
"Не могу више!" Александра Николић открила са каквим проблемима се суочила у трудноћи, једва чека да се породи: Тешко ми је!…
Курир 09.12.2023
Александра Николић и Филип Цар нестрпљиво чекају своје прво дете. Ипак, Алекснадра је током лајв укључења на Тиктоку открила са чиме се суочава у трудноћи: - Ја вама морам нешто искрено да кажем. Ја једва чекам да се породим… »
Не могу више, тешко ми је: Александра Николић признала са каквим проблемима се суочила у трудноћи
Ало 09.12.2023
Александра трудничке дане проводи код свог дечка Филипа Цара у Хрватској, тачније у Цриквеници. Ријалити пар, старлета Александра Николић и њен дечко Филип Цар нестрпљиво чекају своје прво дете. Александра се у више наврата… »
Вести дана »
ФОТО и ВИДЕО: Новосађани подржали Јаћимовића и блокирали аутобуску станицу, у понедељак окупљање испред Бановине
Мој Нови Сад пре 40 минутајош 37 повезаних
Звездин бисер вратио звезду на победнички колосек: Спартак до краја показао зубе!
Хот спорт пре 14 минутајош 84 повезане
Вечерас ће се сручити небо на ове делове Србије Само један предео остаће сув, огласио се РХМЗ
Ало пре 2 сатајош 30 повезаних
Управа Филозофског факултета у Нишу: Категорички се супротстављамо одлуци Владе Србије
Југ пресс пре 2 сатајош 18 повезаних