Povezane vesti
'Sve sam video..." Prvo oglašavanje Mioninog dečka nakon što ga je šutnula zbog Nenada Aleksića Ša, a evo šta kaže za Vanju…
Kurir 10.12.2023
Izabranik Mione Jovanović se oglasio nakon što ga je rijaliti učesnica ostavila zbog Nenada Aleksića Ša. Učesnici rijaliti programa "Elita 7", Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, uplovili su u vezu, a tim povodom sada se oglasio i pevačicin dečko… »
Znao sam šta će biti! Prvo oglašavanje Mioninog dečka nakon što ga je javno prevarila sa Nenadom, šokirao odgovorom!
Alo 10.12.2023
Stanislav nije krio da je predosećao da će se nešto desiti. Haos oko Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša ne jenjava, a nakon što su javno obelodanili da su zajedno, oglasio se i njen bivši dečko. Pevačica Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša sada su… »
Vesti dana »
Tramp: "Razgovarao sam sa Zelenskim i Putinom"; Kijev: "Nije" VIDEO
B92 pre 58 minutajoš 41 povezana
Le Pen osuđena za proneveru, nosiće nanogicu i moći će da se kandiduje za predsednicu Francuske
Beta pre 58 minutajoš 53 povezane
Socijalisti i demokrate Evropskog parlamenta pozvali EU da ne otvara novo poglavlje sa Srbijom
Beta pre 13 minutajoš 20 povezanih
Poslanici nastavili raspravu izmenama Zakona o dopingu, ZLF kritikuje izmene izbornih zakona
Radio 021 pre 3 satajoš 38 povezanih
Neuništiva Argentina i šampion Mesi: Egipat je imao sve, ali ide kući
BBC News pre 28 minutajoš 44 povezane