Povezane vesti
'Sve sam video..." Prvo oglašavanje Mioninog dečka nakon što ga je šutnula zbog Nenada Aleksića Ša, a evo šta kaže za Vanju…
Kurir 10.12.2023
Izabranik Mione Jovanović se oglasio nakon što ga je rijaliti učesnica ostavila zbog Nenada Aleksića Ša. Učesnici rijaliti programa "Elita 7", Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, uplovili su u vezu, a tim povodom sada se oglasio i pevačicin dečko… »
Znao sam šta će biti! Prvo oglašavanje Mioninog dečka nakon što ga je javno prevarila sa Nenadom, šokirao odgovorom!
Alo 10.12.2023
Stanislav nije krio da je predosećao da će se nešto desiti. Haos oko Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša ne jenjava, a nakon što su javno obelodanili da su zajedno, oglasio se i njen bivši dečko. Pevačica Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša sada su… »
Vesti dana »
Počela prijava nelegalnih objekata u Prijepolju: veliki odziv građana već prvog dana
PP media pre 1 satjoš 48 povezanih
Novi sukobi na granici između Tajlanda i Kambodže, jedan tajlandski vojnik poginuo, četiri ranjena
Nedeljnik pre 54 minutajoš 31 povezana
Tramp kritikovao Zelenskog: Razočaran sam što ukrajinski predsednik nije pročitao američki mirovni predlog
Serbian News Media pre 2 satajoš 33 povezane
Šta će biti ako Narodnoj banci budu uvedene sankcije zbog NIS-a? Mogući mnogi poremećaji i pritisak na dinar
Kurir pre 9 minutajoš 23 povezane
Luka Dončić otkrio ime svoje druge ćerke, pa nasmejao novinare: "Učiniće moj život paklenim..."
Telegraf pre 59 minutajoš 34 povezane