Повезане вести
Ђоковић је био бесан после једног пораза: Морао сам да освојим све на америчком тлу
Вечерње новости 11.12.2023
НАЈБОЉИ тенисер света Новак Ђоковић дао је интервју америчком Си-Би-Есу, односно емисији "Сундаи он 60 минутес". Српски ас је доста тога занимљивог рекао. Једна од ствари која је интересовала новинара је та како се осећао после… »
Новак Ђоковић: Млади играчи су ми мотивација, пробуде звер у мени
РТС 11.12.2023
Најбољи тенисер Србије и света Новак Ђоковић говорио је за америчку телевизијску мрежу Си-Би-Ес о досадашњој каријери, односу са највећим ривалима, будућим плановима али и о прошлогодишњој депортацији из Аустралије. Најбољи… »
Ђоковић: Они пробуде звер у мени
Вести онлине 11.12.2023
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић изјавио је да су му велика мотивација гладни, млади играчи, за које је рекао да “пробуде звер у њему”. “Мислим да некако пробуде звер у мени”, рекао је Ђоковић у интервјуу за америчку… »
Новак Ђоковић: Млади играчи су ми мотивација, пробуде звер у мени
Еуроневс 11.12.2023
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић, у великом интервјуу за ЦБС говорио је о каријери, Аустралија опену, неким детаљима које себи замера, али и младим тенисерима. "Мислим да млади тенисери некако пробуде звер у мени", рекао… »
Зликовац! Новак Ђоковић је једним потезом окренуо цео свет против себе и шта мислите ко је на крају био у праву?
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, уједно и човек који важи за ГОАТ овог спорта, дао је интервју за Си-Би-Ес, дуго ишчекивани, у ком се дотакао бројних ствари. Фото: Принтскрин Причао је о каријери, открио неке своје тајне, а… »
"Стидим се себе кад то радим": Новак Ђоковић отворио душу америчком новинару, проговорио и о болној теми
У изузетно занимљивом интервјуу са Џоном Верхајмом у емисији "60 минута" на америчкој "Си-Би-Ес" телевизији најбољи тенисер света Новак Ђоковић потпуно отворено, без увијања, говорио је о бројним темама. Фото: Принтскрин… »
"Озбиљно ме нервирао"! Новак Ђоковић открио који му је тенисер ишао на живце
НАЈБОЉИ тенисер планете Новак Ђоковић дао је интервју америчком Си-Би-Есу, односно емисији "Сундаи он 60 минутес". ФОТО: Тањуг/АП Србин је причао о многим темама, дотакао се и ривалства са Рафаелом Надалом и признао да га је… »
Новак отворио душу Американцима: "Већина света је била против мене!"
Спортске.нет 11.12.2023
Најбољи српски спортиста свих времена, први тенисер света и највећи који је икада узео рекет у руке, Новак Ђоковић, говорио је за амерички ЦБС у великом интервјуу који је обишао свет. Ђоковић се у њему дотакао бројних тема како… »
Вести дана »
Времеплов: Умро српски писац Милутин Бојић, аутор поеме "Плава гробница"
РТВ пре 2 сатајош 2 повезане
Измене у саобраћају од ноћас у Булевару краља Александра: Ови трамваји се привременио укидају, уводе се нове линије и измене трасе
Курир пре 6 сатијош 1 повезана
Православни верници славе Митровдан Важно је да данас не излазите из куће!
Ало пре 1 сатјош 2 повезане
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 7 сатијош 1 повезана