Повезане вести

Ђоковић је био бесан после једног пораза: Морао сам да освојим све на америчком тлу

Ђоковић је био бесан после једног пораза: Морао сам да освојим све на америчком тлу

Вечерње новости 11.12.2023
НАЈБОЉИ тенисер света Новак Ђоковић дао је интервју америчком Си-Би-Есу, односно емисији "Сундаи он 60 минутес". Српски ас је доста тога занимљивог рекао. Једна од ствари која је интересовала новинара је та како се осећао после… »
Новак Ђоковић: Млади играчи су ми мотивација, пробуде звер у мени

РТС 11.12.2023
Најбољи тенисер Србије и света Новак Ђоковић говорио је за америчку телевизијску мрежу Си-Би-Ес о досадашњој каријери, односу са највећим ривалима, будућим плановима али и о прошлогодишњој депортацији из Аустралије. Најбољи… »
Ђоковић: Они пробуде звер у мени

Ђоковић: Они пробуде звер у мени

Вести онлине 11.12.2023
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић изјавио је да су му велика мотивација гладни, млади играчи, за које је рекао да “пробуде звер у њему”. “Мислим да некако пробуде звер у мени”, рекао је Ђоковић у интервјуу за америчку… »

Еуроневс 11.12.2023
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић, у великом интервјуу за ЦБС говорио је о каријери, Аустралија опену, неким детаљима које себи замера, али и младим тенисерима. "Мислим да млади тенисери некако пробуде звер у мени", рекао… »
Зликовац! Новак Ђоковић је једним потезом окренуо цео свет против себе и шта мислите ко је на крају био у праву?

Зликовац! Новак Ђоковић је једним потезом окренуо цео свет против себе и шта мислите ко је на крају био у праву?

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, уједно и човек који важи за ГОАТ овог спорта, дао је интервју за Си-Би-Ес, дуго ишчекивани, у ком се дотакао бројних ствари. Фото: Принтскрин Причао је о каријери, открио неке своје тајне, а… »
"Стидим се себе кад то радим": Новак Ђоковић отворио душу америчком новинару, проговорио и о болној теми

"Стидим се себе кад то радим": Новак Ђоковић отворио душу америчком новинару, проговорио и о болној теми

У изузетно занимљивом интервјуу са Џоном Верхајмом у емисији "60 минута" на америчкој "Си-Би-Ес" телевизији најбољи тенисер света Новак Ђоковић потпуно отворено, без увијања, говорио је о бројним темама. Фото: Принтскрин… »
"Озбиљно ме нервирао"! Новак Ђоковић открио који му је тенисер ишао на живце

"Озбиљно ме нервирао"! Новак Ђоковић открио који му је тенисер ишао на живце

НАЈБОЉИ тенисер планете Новак Ђоковић дао је интервју америчком Си-Би-Есу, односно емисији "Сундаи он 60 минутес". ФОТО: Тањуг/АП Србин је причао о многим темама, дотакао се и ривалства са Рафаелом Надалом и признао да га је… »
Новак отворио душу Американцима: "Већина света је била против мене!"

Новак отворио душу Американцима: "Већина света је била против мене!"

Спортске.нет 11.12.2023
Најбољи српски спортиста свих времена, први тенисер света и највећи који је икада узео рекет у руке, Новак Ђоковић, говорио је за амерички ЦБС у великом интервјуу који је обишао свет. Ђоковић се у њему дотакао бројних тема како… »

Вести дана »