Povezane vesti
Đoković je bio besan posle jednog poraza: Morao sam da osvojim sve na američkom tlu
Večernje novosti 11.12.2023
NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković dao je intervju američkom Si-Bi-Esu, odnosno emisiji "Sunday on 60 minutes". Srpski as je dosta toga zanimljivog rekao. Jedna od stvari koja je interesovala novinara je ta kako se osećao posle gubitka finala… »
Novak Đoković: Mladi igrači su mi motivacija, probude zver u meni
RTS 11.12.2023
Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković govorio je za američku televizijsku mrežu Si-Bi-Es o dosadašnjoj karijeri, odnosu sa najvećim rivalima, budućim planovima ali i o prošlogodišnjoj deportaciji iz Australije. Najbolji teniser svih… »
Đoković: Oni probude zver u meni
Vesti online 11.12.2023
Najbolji teniser planete Novak Đoković izjavio je da su mu velika motivacija gladni, mladi igrači, za koje je rekao da “probude zver u njemu”. “Mislim da nekako probude zver u meni”, rekao je Đoković u intervjuu za američku televiziju CBS… »
Novak Đoković: Mladi igrači su mi motivacija, probude zver u meni
Euronews 11.12.2023
Najbolji teniser planete Novak Đoković, u velikom intervjuu za CBS govorio je o karijeri, Australija openu, nekim detaljima koje sebi zamera, ali i mladim teniserima. "Mislim da mladi teniseri nekako probude zver u meni", rekao je Đoković u intervjuu… »
Zlikovac! Novak Đoković je jednim potezom okrenuo ceo svet protiv sebe i šta mislite ko je na kraju bio u pravu?
Najbolji teniser sveta Novak Đoković, ujedno i čovek koji važi za GOAT ovog sporta, dao je intervju za Si-Bi-Es, dugo iščekivani, u kom se dotakao brojnih stvari. Foto: Printskrin Pričao je o karijeri, otkrio neke svoje tajne, a dotakao se i… »
"Ozbiljno me nervirao"! Novak Đoković otkrio koji mu je teniser išao na živce
NAJBOLjI teniser planete Novak Đoković dao je intervju američkom Si-Bi-Esu, odnosno emisiji "Sunday on 60 minutes". FOTO: Tanjug/AP Srbin je pričao o mnogim temama, dotakao se i rivalstva sa Rafaelom Nadalom i priznao da ga je Španac nekada strašno… »
"Stidim se sebe kad to radim": Novak Đoković otvorio dušu američkom novinaru, progovorio i o bolnoj temi
U izuzetno zanimljivom intervjuu sa Džonom Verhajmom u emisiji "60 minuta" na američkoj "Si-Bi-Es" televiziji najbolji teniser sveta Novak Đoković potpuno otvoreno, bez uvijanja, govorio je o brojnim temama. Foto: Printskrin Novinar je posetio Srbina… »
Novak otvorio dušu Amerikancima: "Većina sveta je bila protiv mene!"
Sportske.net 11.12.2023
Najbolji srpski sportista svih vremena, prvi teniser sveta i najveći koji je ikada uzeo reket u ruke, Novak Đoković, govorio je za američki CBS u velikom intervjuu koji je obišao svet. Đoković se u njemu dotakao brojnih tema kako sportskih, tako i… »
Vesti dana »
Nepoznata tečnost iscurila iz kotlarnice u kanalizaciju? Novi detalji trovanja u Nišu, lekarsku pomoć zatražila još jedna osoba
Kurir pre 24 minutajoš 46 povezanih
Lekari i studenti medicine nakon protestne šetnje predali su zahtev Lekarskoj komori Vojvodine: Traže da lekarska udruženja stanu uz studentsku borbu
Danas pre 3 satajoš 29 povezanih
Šef kabineta predsednika Srbije koordinisao aktivnosti na rekonstrukciji železnice ka Mađarskoj
Beta pre 5 satijoš 11 povezanih
'Zovu na dijalog, pa udaraju bejzbol palicama': Povređena studentkinja na kućnom oporavku
BBC News pre 4 satijoš 33 povezane