Povezane vesti
"Nekad smo igrali bolji život, a danas ga živimo" Stigla podrška i ovih poznatih ličnosti - Vučić podelio njihove poruke…
Kurir 11.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na svom Instagram nalogu poruke podrške koje su brojne uticajne ličnosti pružile listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". Akademik Vladimir Kanjuh istakao je da će većinska Srbija glasati za… »
"Nekad smo igrali bolji život, a danas ga živimo" Stigla podrška od poznatih - Vučić podelio njihove poruke
Alo 11.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na svom Instagram nalogu poruke podrške koje su brojne uticajne ličnosti pružile listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". Akademik Vladimir Kanjuh istakao je da će većinska Srbija glasati za… »
Živela Srbija: Oni su podržali listu "Srbija ne sme da stane" - Predsednik Vučić podelio poruke podrške (video)
Večernje novosti 11.12.2023
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić podelio je na svom Instagram nalogu poruke podrške koje su brojne uticajne ličnosti pružile listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". Foto: Novosti - Srbija ne sme da stane. Živela Srbija! - napisao je… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 33 povezane
Doneta odluka o raspisivanju poziva za kandidate za članove Saveta REM-a
Novi magazin pre 42 minutajoš 177 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 7 satijoš 24 povezane
"Nije Bilo srpskih putnika": Oglasio se ambasador Šestović posle potonuća broda u vodama Egipta
Kurir pre 18 minutajoš 24 povezane
Silas bi nazad za Štutgart, naredni meč mu nudi povratnu kartu?! Ovo su planovi Zvezdinog fudbalera!
Hot sport pre 36 minutajoš 38 povezanih