Povezane vesti
Dičio se zločinima tzv. OVK Haradinajev zlikovac bez srama kačio snimke terora koji su činili nad Srbima (foto/video)
Alo 11.12.2023
Zabeleženi su brojni slučajevi ubistava, otmica i napada nad Srbima. Danas je poslanik Alijanse za budućnost tzv. Kosova Hadži Šalja uhapšen u svom stanu u Prištini. Šalja je jedan od više od 260 bivših pripadnika terorističke OVK koji su… »
Haradinajev saradnik i zločinac Ko je Hadži Šalja koji je uhapšen danas u Prištini? (foto)
Alo 11.12.2023
Šalja je uhapšen jutros u svom stanu u Prištini. Ovaj bivši pripadnik terorističke tzv. OVK iz Mališeva, blizak saradnik Ramuša Haradinaja i Fatmira Limaja, u avgustu je dobio poziv iz Tužilaštva i tom prilikom rekao da se njegovim saslušanjem i… »
Vesti dana »
Dačić o blokadi zgrade MUP-a u Novom Sadu: Policija ne primenjuje sva sredstva prinude; Njih 25 blokira da ne može da uđe nekoliko stotina ljudi
Blic pre 34 minutajoš 19 povezanih
Opozicioni političari blokirali ulaz u zgradu Policijske uprave Novi Sad, policija ih grubo odgurala
Beta pre 58 minutajoš 13 povezanih
Dan d za porodice ubijene dece! Danas će ubici biti izrečena presuda! Tužilaštvo traži da se kazni i otac masovnog ubice!
Blic pre 16 minutajoš 13 povezanih
Vujošević odbrusio čoviću: „Željko je moj prijatelj – Nisam siguran!“ (video)
Hot sport pre 1 satjoš 12 povezanih
Trener Milana nakon zvezde: „Nisam ljut, ja sam tužan!“ (video)
Hot sport pre 28 minutajoš 11 povezanih