Povezane vesti

Vučić kod Marića: Moramo proći kroz sve zamke, posle vidim blistavu budućnost

Vučić kod Marića: Moramo proći kroz sve zamke, posle vidim blistavu budućnost

Večernje novosti 11.12.2023
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić bio je gost emisije "Ćirilica" na TV Hepi. Foto: Printskrin/Hepi tv Emisiju je vodio njen autor Milomir Marić. Gosti "Ćirilice" su bili i glavni i odgovorni urednik "Novosti" Milorad Vučelić, istoričar Goran… »
"Difuzne vratolomije mene ne privlače" Vučelić o koalicijama: Ne volim te "nade", "metle", "ne davimo"...

"Difuzne vratolomije mene ne privlače" Vučelić o koalicijama: Ne volim te "nade", "metle", "ne davimo"...

GLAVNI i odgovorni urednik Večernjih novosti Milorad Vučelić gost je emisije "Ćirilica" na TV Hepi sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Foto: Printskrin TV Hepi Vučelić je govorio o modernim predizbornim koalicijama. - Ja lično ne volim te… »
Vučić: Izbori nisu igra, a država igračka

Vučić: Izbori nisu igra, a država igračka

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi gvorio je o važnosti izbora. Foto: Printskrin TV Hepi Predsednik Vučić kaže da je za njega važno da ljudi znaju da izbori nisu igra, a država nije igračka. - Mnogima… »
Vučić o pritiscima iz inostranstva: Srbija napreduje, ali plašim se da će situacija oko KiM biti postavljena na sve…

Vučić o pritiscima iz inostranstva: Srbija napreduje, ali plašim se da će situacija oko KiM biti postavljena na sve…

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi gvorio je o napadima koji stižu i iz inostranstva. Foto: D. Milovanović - Sve zavisi od geopolitičke situacije, zato se uvek mnogo nerviram i sekiram. Vidim da će vršiti… »

Vesti dana »