Повезане вести

ФОТО Натхо објавио фотографију са судијама уз поруку ућуткивања, реаговали фудбалери Партизана због спорних одлука арбитара

ФОТО Натхо објавио фотографију са судијама уз поруку ућуткивања, реаговали фудбалери Партизана због спорних одлука арбитара

Нова 12.12.2023
Фудбалери Партизана су поражени на гостовању Радничком у Нишу са 2:1 у 18. колу Суперлиге, а након меча се више причало о суђењу него о самом фудбалу. Повео је Партизан голом Салдање у 54. минуту, а онда је уследио пенал због… »
И навијачи звезде ме заустављају на улици! Игор Дуљај: Кад већ отворено причам... Ево шта ме питају!

И навијачи звезде ме заустављају на улици! Игор Дуљај: Кад већ отворено причам... Ево шта ме питају!

Мондо 12.12.2023
Тренер Партизана имао емотивно обраћање после пораза на гостовању Радничком у Нишу. Тренер Партизана имао емотивно обраћање после пораза на гостовању Радничком у Нишу. Партизан је изгубио на гостовању Радничком у Нишу и сада… »
Фудбалери Партизана после пораза у Нишу показали гнев!

Фудбалери Партизана после пораза у Нишу показали гнев!

Спортске.нет 12.12.2023
Неколико фудбалера Партизана огласило се путем друштвене мреже Инстаграм након пораза од нишког Радничког од 2:1 у 18. колу Супер лиге Србије. Партизан је испустио предност на табели у односу на Црвену звезду и сада су два тима… »
Партизан изгубио у Нишу, црно-бели више нису први на табели

Партизан изгубио у Нишу, црно-бели више нису први на табели

Данас 12.12.2023
Фудбалери Партизана изгубили су у Нишу од Радничког резултатом 2:1 у 18. колу Суперлиге Србије и тако изгубио прво место на табели на којем се налазио током већег дела јесење полусезоне. Екипа Игора Дуљаја има исти број бодова… »
Игор Дуљај после пораза од нишког Радничког: Мој став је да не коментаришем суђење

Игор Дуљај после пораза од нишког Радничког: Мој став је да не коментаришем суђење

Данас 11.12.2023
Тренер Партизана Игор Дуљај рекао је после утакмице у којој је његов тим у 18. колу Суперлиге изгубила у Нишу од Радничког (2:1), да је његов тим изгубио предност по тешком терену. Црно-бели су после овог пораза остали без… »

Вести дана »