Повезане вести

Опозиција са митинга на Тргу републике поручила: Сви смо ми Микетић

Опозиција са митинга на Тргу републике поручила: Сви смо ми Микетић

Политика 12.12.2023
Функционери и присталице опозиционе листе „Србија против насиља“ поручили су са предизборног митинга на београдском Тргу републике „Сви смо ми Микетић“. Ова порука није наишла на одобравање чак ни међу присталицама листе… »
Сви ми плаћамо дрогу посланичким платама! Ђиласовци срамном поруком са протеста запрепастили Београђане (фото)

Сви ми плаћамо дрогу посланичким платама! Ђиласовци срамном поруком са протеста запрепастили Београђане (фото)

Ало 12.12.2023
Под велом некаквог грађанског протеста, Ђиласови и Мариникини јуришници огранизовали су скуп вечерас у центру Београда. Узимајући српску престоницу као полигон за своје про-западне политичке идеје, ђиласовци су поносно раширили… »
Ђиласове присталице поручују: Сви ми плаћамо дрогу посланичким платама (фото)

Ђиласове присталице поручују: Сви ми плаћамо дрогу посланичким платама (фото)

Вечерње новости 12.12.2023
НА Тргу Републике у Београду одржава се изборни скуп Ђиласове коалиције "Србија против насиља", а на њему је пружена подршка трећем са листе Ђорђу Микетићу који се снимао док је под дејством дроге имао полни однос са… »
На скупу Ђиласове коалиције говорио човек који је јавно претио силовањем: Овако је изгледао митинг листе "Србија против…

На скупу Ђиласове коалиције говорио човек који је јавно претио силовањем: Овако је изгледао митинг листе "Србија против…

Вечерње новости 12.12.2023
НА Тргу Републике у Београду одржава се изборни скуп Ђиласове коалиције "Србија против насиља", а на њему је говорио човек који је јавно претио силовањем. Фото: Принтсцреен Подсетимо, Жељко Веселиновић је човек који је претио… »

Вести дана »