Повезане вести
Опозиција са митинга на Тргу републике поручила: Сви смо ми Микетић
Политика 12.12.2023
Функционери и присталице опозиционе листе „Србија против насиља“ поручили су са предизборног митинга на београдском Тргу републике „Сви смо ми Микетић“. Ова порука није наишла на одобравање чак ни међу присталицама листе… »
Сви ми плаћамо дрогу посланичким платама! Ђиласовци срамном поруком са протеста запрепастили Београђане (фото)
Ало 12.12.2023
Под велом некаквог грађанског протеста, Ђиласови и Мариникини јуришници огранизовали су скуп вечерас у центру Београда. Узимајући српску престоницу као полигон за своје про-западне политичке идеје, ђиласовци су поносно раширили… »
Ђиласове присталице поручују: Сви ми плаћамо дрогу посланичким платама (фото)
Вечерње новости 12.12.2023
НА Тргу Републике у Београду одржава се изборни скуп Ђиласове коалиције "Србија против насиља", а на њему је пружена подршка трећем са листе Ђорђу Микетићу који се снимао док је под дејством дроге имао полни однос са… »
На скупу Ђиласове коалиције говорио човек који је јавно претио силовањем: Овако је изгледао митинг листе "Србија против…
Вечерње новости 12.12.2023
НА Тргу Републике у Београду одржава се изборни скуп Ђиласове коалиције "Србија против насиља", а на њему је говорио човек који је јавно претио силовањем. Фото: Принтсцреен Подсетимо, Жељко Веселиновић је човек који је претио… »
Вести дана »
Изложба "100 година од обнове Његошеве капеле" отворена у Краљевском двору: Присуствовао и принц Александар Карађорђевић
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Козма: Напредњаци из Посланичке групе пријатељства са Немачком вређали госте из Бундестага
Бета пре 5 сатијош 1 повезана
Ђурић из Брисела: Због тешких глобалних околности у ЕУ појачан замах за проширење на наш регион
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Шок одлука италијанског суда: Украјинац оптужен за саботажу 'Северног тока' биће изручен Немачкој (видео)
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана