Повезане вести

Велики број грађана остао испред спенса! Унутра ни игла да стане, масовна подршка грађана (фото/ВИДЕО)

Велики број грађана остао испред спенса! Унутра ни игла да стане, масовна подршка грађана (фото/ВИДЕО)

Ало 13.12.2023
На предизборном митингу листе „Александар Вучић - Србија не сме да стане“ у Новом Саду велики број људи је остао напољу због ограниченог капацитета у Спенсу. У самој хали влада сјајна атмосфера међу грађанима који се веселе… »
"Позивам све грађане да никога не слушају и не подлежу притисцима" Вучић гост емисије "Прва тема"

"Позивам све грађане да никога не слушају и не подлежу притисцима" Вучић гост емисије "Прва тема"

Ало 13.12.2023
Председник Србије Александар Вучић био је гост емисије Прва тема на ТВ Прва. Осим Вучића, гости "Прве теме" били су професорка Факултета драмских уметности у Београду и драмска списатељица Биљана Србљановић и правник Милан… »
Испуњавамо дата обећања Душанка Голубовић: Војводина коначно треба да се осмехне!

Испуњавамо дата обећања Душанка Голубовић: Војводина коначно треба да се осмехне!

Ало 13.12.2023
Прва на листи "Александар Вучић - Војводина не сме да стане Душанка Голубовић у Новом Саду истакала је да је важно сетити се да је 2012. Војводина била упропаштене индустрије, узурпираног пољопривредног земљишта, запуштених… »
Председник Србије вечерас уживо на ТВ у 22 часа: Вучић неће гостовати сам, ево ко ће још с њим бити у студију

Председник Србије вечерас уживо на ТВ у 22 часа: Вучић неће гостовати сам, ево ко ће још с њим бити у студију

Курир 13.12.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић биће вечерас уживо у 22 часа гост на телевизији са националном фреквенцијом. У емисији ће говорити на све актуелне теме али неће гостовати сам. У студију ће бити и професорка Факултета… »

Вести дана »