Povezane vesti
Evert se oglasila o borbi sa kancerom, podrška Đokovića
Sport klub 14.12.2023
Kris Evert, jedna od najboljih teniserki svih vremena, objavila je da se ponovo bori sa opakom bolešću. „Rak mi je prvi put otkriven pre dve godine, bila sam veoma otvorena o mom iskustvu. O svemu sam obaveštavala ljude i sada nažalost moram da kažem da… »
Đoković podržao tenisku legendu: Vratio joj se tumor, a Novak joj ovo poručio (foto)
Večernje novosti 13.12.2023
LEGENDARNOJ teniserki dijagnostifikovan je povratak tumora, a danas joj je podršku pružio i Novak Đoković. FOTO: Tanjug/AP Amerikanka Kris Everet, članica kuće slavnih objavila je da joj se ponovo vratio tumor. Njoj je, inače, rak prvi put otkriven u… »
Vesti dana »

Prevrnuo se čamac na Dunavu kod Bačke Palanke, strahuje se da ima stradalih, na mestu nesreće spasilački timovi
Euronews pre 48 minutajoš 24 povezane

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 23 minutajoš 22 povezane

Brnabić: Biće vremena za raspravu u Skupštini, neće sve biti objedinjeno
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih

Gore kuće i zgrade po harkovu, odjekivale eksplozije! Novi noćni napad Rusije, požari širom grada! Izveden jedan od najjačih udara! (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih

Zaboravite sve ranije prognoze – evo kakvo vreme RHMZ najavljuje za celu ovu nedelju
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih