Povezane vesti

"Poštovani građani, zajedno sa vama borićemo se za nova radna mesta" Jaka poruka Vučića: Čuvaćemo mir i KiM, plata

"Poštovani građani, zajedno sa vama borićemo se za nova radna mesta" Jaka poruka Vučića: Čuvaćemo mir i KiM, plata

Kurir 14.12.2023
BEOGRAD - "Poštovani građani, u narednom mandatu čuvaćemo mir i sačuvaćemo KiM u sastavu Srbije, zajedno sa vama borićemo se za nova radna mesta, i izborićemo se za prosečnu platu od 1.400 evra, minimalac i prosečnu penziju od 650 evra", objavio… »
Jasmina i Radojica imaju dvanaestoro dece: Vučić: Zbog njih i svih nas Srbija ne sme da stane (foto)

Jasmina i Radojica imaju dvanaestoro dece: Vučić: Zbog njih i svih nas Srbija ne sme da stane (foto)

Večernje novosti 14.12.2023
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas porodicu Filić. Foto: Instagram - Presrećan sam što sam danas upoznao divnu porodicu Filić. Jasmina i Radojica A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic) Podsetimo, ovo nije jedina porodica sa… »
Predsednik Vučić posetio porodicu Filić koja ima dvanaestoro dece

Predsednik Vučić posetio porodicu Filić koja ima dvanaestoro dece

Politika 14.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je porodicu Filić koja ima dvanaestoro dece. "Presrećan sam što sam danas upoznao divnu porodicu Filić. Jasmina i Radojica imaju dvanaestoro dece. Teodora, Arsenije, Danilo, Anastasija, Sofija, Vasilije… »
Vučić upoznao porodicu Filić koja ima 12-oro dece

Vučić upoznao porodicu Filić koja ima 12-oro dece

RTV 14.12.2023
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu da je upoznao porodicu Filić koja ima 12-oro dece. "Presrećan sam što sam danas upoznao divnu porodicu Filić. Jasmina i Radojica imaju dvanaestoro dece. Teodora, Arsenije… »
Zbog njih i svih nas Srbija ne sme da stane! Predsednik Vučić posetio Filiće koji imaju dvanaestoro dece

Zbog njih i svih nas Srbija ne sme da stane! Predsednik Vučić posetio Filiće koji imaju dvanaestoro dece

Kurir 14.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas porodicu Filić iz Kragujevca koja ima dvanaestoro dece. View this post on Instagram A post shared by Александар Вучић (@avucic) - Presrećan sam što sam danas upoznao divnu porodicu… »
Vučić poslao poruku građanima: Potrebna nam je podrška dobrih ljudi, jer Srbija ne sme da stane (video)

Vučić poslao poruku građanima: Potrebna nam je podrška dobrih ljudi, jer Srbija ne sme da stane (video)

Večernje novosti 14.12.2023
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi video-snimak. Foto: Instagram - Potrebna nam je podrška dobrih ljudi, jer Srbija ne sme da stane! - napisao je predsednik, uz video-poruku. A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)… »
"Sačuvaćemo Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije" Vučić poslao snažnu poruku: "Potrebna nam je podrška dobrih ljudi"…

"Sačuvaćemo Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije" Vučić poslao snažnu poruku: "Potrebna nam je podrška dobrih ljudi"…

Alo 14.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima putem svog Instagram profila. -Poštovani građani u narednom mandatu čuvaćemo mir, sačuvaćemo Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije. Zajedno sa vama borićemo se za nova radna mesta i… »
Anti-policijska brazilska pesma koju je Vučić pevušio u svojoj reklami, hit je i na SNS mitinzima

Anti-policijska brazilska pesma koju je Vučić pevušio u svojoj reklami, hit je i na SNS mitinzima

City magazine 14.12.2023
Brazilska pesma „Rap das Armas“ koju je Aleksandar Vučić povampirio u ovoj kamapanji, postala je preko noći ponovo hit koji su očigledno i njegove pristalice prihvatile. On je pre neki dan u TikTok klipu u kom je nonšalantno šaltao radio stanice… »
Vučić: Toliko puta sam ih pobeđivao, i zajedno sa vama nastaviću da ih pobeđujem (video)

Vučić: Toliko puta sam ih pobeđivao, i zajedno sa vama nastaviću da ih pobeđujem (video)

Kurir 14.12.2023
Toliko puta sam ih pobeđivao, i zajedno sa vama nastaviću da ih pobeđujem, poruka je predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa jučerašnjeg skupa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". Predizborni skup je održan u Novom Sadu, u JP… »
"Država stvara ambijent da mladi ostanu u Srbiji": Vučević, Rebrača i Tomašević razgovarali sa omladinom u Novom Sadu

"Država stvara ambijent da mladi ostanu u Srbiji": Vučević, Rebrača i Tomašević razgovarali sa omladinom u Novom Sadu

Kurir 14.12.2023
Кandidati na listi „ Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Miloš Vučević @milosvucevic, Željko Rebrača i Dejan Tomašević, razgovarali su sa omladinom u Novom Sadu, i poručili im da se na predstojećim izborima borimo za budućnost… »
VIDEO O čemu govori pesma koju je Vučić slušao u kolima: Kriminal, droga, nasilje

VIDEO O čemu govori pesma koju je Vučić slušao u kolima: Kriminal, droga, nasilje

Radio 021 14.12.2023
Verovatno ste primetili da SNS i njihovi simpatizeri imaju novu "muzičku temu" koja se mogla čuti i juče, 13. decembra, na mitingu u Novom Sadu. Sa tribina na Spensu juče se moglo čuti glasno navijanje, pa i prekidanje govora predsednika Srbije i… »

Vesti dana »