Povezane vesti
IZBORI: Završni predizborni skup SNS-a u Kragujevcu - Vučić: Pobedićemo zajedno, penzije u Srbiji će biti 650, a plate…
InfoKG 14.12.2023
Predsednik Republike Srbije i član Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je sa završnog mitinga koalicije okupljene oko liste "Srbija ne sme da stane" u Kragujevcu da neće biti zadovoljan ničim osim osvajanjem apsolutne većine u… »
"Ko sa ovakvim divnim ljudima može da izgubi" Predsednik Vučić poslao snažnu poruku građanima
Alo 14.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na predizobornom skupu u Kragujevcu naglasio je da Srbija ne sme da stane! - Ja vas molim sve vas dragi ljudi, narode, uz posebnu zahvalnost ženama, majkama, onima koji drže porodice, da se zahvalim na… »
Vučić: Ja vas molim sve vas dragi ljudi, uz posebnu zahvalnost ženama i majkama da izađete na izbore
Večernje novosti 14.12.2023
PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se na predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" održanom u Kragujevcu gde se zahvalio ženama i majkama i pozvao ih da izađu na izbore. Foto Novosti - Ja vas molim sve… »
Vesti dana »
Ulica U Grčkoj nosi ime Dragana Markovića Palme Ovako je pričao: Jedini sam Srbin koji je dobio ulicu za života, to je jače nego kad neko dobije ulicu posthumno
Kurir pre 23 minutajoš 23 povezane
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 7 satijoš 7 povezanih
Zvaničnici uputili saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme
Politika pre 23 minutajoš 3 povezane
Zaplenjeno pet tona kokaina: Belgijska policija otkrila drogu u luci Antverpen, uhapšeno 8 osoba
Blic pre 10 satijoš 1 povezana