Povezane vesti
Folirala si brak i ljubav: Anđelo nemilosrdan prema Aniti, izgovorio joj ove reči u lice, a njena reakcija je skandalozna
Alo 16.12.2023
Anita se osamila sa Anđelom na garnituri, pa mu do detalja opisala kakav je odnos imala sa Jovanom Tomić Matorom. Anita Stanojlović sela je pored Anđela Rankovića na garnituru i tom prilikom istakla da nije folirala brak sa Jovanom Tomić Matorom. Pri… »
"Sa njom sam radila ono što nisam ni sa jednim muškarcem" Anita ogolila dušu Anđelu, on je jednom rečenicom isprovocirao
Kurir 16.12.2023
Anita Stanojlović i Anđelo Ranković sve više provode vremena zajedno, a varnice su postale sve jače. Ranković joj je zamerio oskudno oblačenje zbog mogućnosti da se razboli, te ju je pecnuo i za odnos sa Matorom. - Posle ćeš da kukaš kada se prehladiš -… »
Vesti dana »

Hladni front podelio Srbiju! Ova 3 grada već sada gore na skoro 40 stepeni, a evo gde nema ni 30
Telegraf pre 23 minutajoš 48 povezanih

Al Džazira: Pet članova medijske ekipe poginulo u izraelskom udaru na njihov šator u Gazi, UN ukazuje na kršenje međunarodnog humanitarnog prava
Insajder pre 23 minutajoš 26 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

"Mislile smo da je kraj, ruke su mi se tresle dok sam vozila" Srpkinje se našle u grotlu požara kod Čanja (foto/video)
Alo pre 39 minutajoš 20 povezanih