Povezane vesti
Mediji: Aktivisti pokreta Kreni-promeni raspoređuju džipove na Novom Beogradu
Politika 17.12.2023
Članovi organizacije Kreni-Promeni navodno su jutros dovezli crne džipove u opštinu Novi Beograd, pretežno u kraju oko ulice Mileve Marić Ajnštajn, a zatim su ih navodno njihovi članovi fotografisali i počeli da šire navodno lažne vesti po društvenim… »
Utvrđeno je da nije bilo nepravilnosti RIK demantovao navode Save Manojlovića
Alo 17.12.2023
Predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević danas je na konferenciji za medije u 11 sati demantovao objave Save Manojlovića. - Ja sam napomenuo da je važno šta se dešava na biračkom mestu. Bilo kakvi snimci šira nepotrebnu paniku… »
"Izborna tišina je jasno propisana zakonom!" Direktor RIK-a za Alo! o anketi koju je objavio N1
Alo 17.12.2023
Vladimir Dimitrijević, predsednik RIK-a za Alo! je dao izjavu o izborima koji se danas održavaju. Da li je bilo nekih nepravilnosti, navodi se da je bilo incidenata na biračkom mestu u ulici Mileve Ajnštajn? -Malopre sam napomenuo da je važno šta se… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 73 povezane

Potpuna obustava saobraćaja u centru Beograda: Uklanjaju se vozila, izmenjene trase gradskog prevoza
B92 pre 3 satajoš 22 povezane

FOTO Uvredljive poruke ispisane na ulazu u zgradu u kojoj živi košarkaš Nikola Kalinić
Radio 021 pre 27 minutajoš 14 povezanih

Upravo na Blic TV Šta je prava istina o ubistvu Trampovog saradnika Čarlija Kirka: Jedna stvar svima promiče
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih