Povezane vesti
Mediji: Aktivisti pokreta Kreni-promeni raspoređuju džipove na Novom Beogradu
Politika 17.12.2023
Članovi organizacije Kreni-Promeni navodno su jutros dovezli crne džipove u opštinu Novi Beograd, pretežno u kraju oko ulice Mileve Marić Ajnštajn, a zatim su ih navodno njihovi članovi fotografisali i počeli da šire navodno lažne vesti po društvenim… »
Utvrđeno je da nije bilo nepravilnosti RIK demantovao navode Save Manojlovića
Alo 17.12.2023
Predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević danas je na konferenciji za medije u 11 sati demantovao objave Save Manojlovića. - Ja sam napomenuo da je važno šta se dešava na biračkom mestu. Bilo kakvi snimci šira nepotrebnu paniku… »
"Izborna tišina je jasno propisana zakonom!" Direktor RIK-a za Alo! o anketi koju je objavio N1
Alo 17.12.2023
Vladimir Dimitrijević, predsednik RIK-a za Alo! je dao izjavu o izborima koji se danas održavaju. Da li je bilo nekih nepravilnosti, navodi se da je bilo incidenata na biračkom mestu u ulici Mileve Ajnštajn? -Malopre sam napomenuo da je važno šta se… »
Vesti dana »

Strani državljanin stradao u prošlonedeljnoj eksploziji u Kosovskoj ulici
N1 Info pre 29 minutajoš 29 povezanih

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štiti građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 56 povezanih

Obeležava se 2.: Godišnjica napada Hamasa na Izrael Svet poziva na mir i oslobađanje talaca: "Prekid vatre je nadohvat ruke"
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Vanredna situacija u 4 opštine u Srbiji: Skoro 5.000 korisnika još bez struje, sneg iskidao elektromrežu
Blic pre 4 satijoš 13 povezanih

Dačić: Halid je bio veliki čovek, izuzetan prijatelj i zauvek će živeti u našim srcima
RTS pre 39 minutajoš 25 povezanih