Повезане вести
Несторовић: У Београду ће се тешко формирати власт
СЕЕбиз 18.12.2023
БЕОГРАД - Листа "Александар Вучић - Србија не сме да стане" на изборима за Скупштину града Београда освојила је 38.5 посто гласова, а другопласирана је листа "Србија против насиља" с 35 посто подршке бирача, рекао је синоћ… »
"Можда добијемо место градоначелника": Носилац Несторовићеве листе открио следеће кораке: "Видели сте како је прошла Црна Гора"…
Блиц 18.12.2023
Александар Јерковић носилац београдске листе "Ми глас из народа" сложио се са изјавом Бранимир Несторовића да та листа неће ни са ким да прави коалицију након избора, али је ипак оставио могућност да добије ни мање ни више него… »
"Морам да разочарам председника": Несторовић најавио: Биће нових избора вероватно брзо
Блиц 18.12.2023
Носилац листе "Ми - глас из народа" доктор Бранимир Несторовић рекао је на конференцији за медије у изборном штабу те листе да је тај покрет постао релевантна политичка снага и да неће правити коалиционе споразуме у Београду. Он… »
Шта је поручио Несторовић о изборном успеху његове листе Ми – Глас из народа
Данас 18.12.2023
Носилац листе „Ми – Глас из народа“ на републичким изборима Бранимир Несторовић изјавио је вечерас да је успех који је остварила та листа огроман и да „99 одсто неће улазити ни у какве коалиције и да неће трговати“. Бићемо то што… »
Вести дана »

Шта су усвојили посланици Скупштине: Допуне Закона о извршењу и обезбеђењу, лекс специјалис о изложби Експо…
Нова економија пре 31 минутајош 44 повезане

Кремљ се и даље припрема за састанак Путина и Трампа: Огласио се Песков
Телеграф пре 41 минутајош 76 повезаних

Мићин: Први новембар у Новом Саду обележићемо хришћански и у цркви, вероватно без Вучића
Радио 021 пре 2 сатајош 22 повезане

Ђурић разговарао са председавајућим Савета безбедности УН руским амбасадором Небензјом
Бета пре 3 сатајош 21 повезана