Povezane vesti

Nestorović: U Beogradu će se teško formirati vlast

Nestorović: U Beogradu će se teško formirati vlast

SEEbiz 18.12.2023
BEOGRAD - Lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na izborima za Skupštinu grada Beograda osvojila je 38.5 posto glasova, a drugoplasirana je lista "Srbija protiv nasilja" s 35 posto podrške birača, rekao je sinoć Aleksandar Vučić. Sa… »
"Možda dobijemo mesto gradonačelnika": Nosilac Nestorovićeve liste otkrio sledeće korake: "Videli ste kako je prošla Crna…

"Možda dobijemo mesto gradonačelnika": Nosilac Nestorovićeve liste otkrio sledeće korake: "Videli ste kako je prošla Crna…

Blic 18.12.2023
Aleksandar Jerković nosilac beogradske liste "Mi glas iz naroda" složio se sa izjavom Branimir Nestorovića da ta lista neće ni sa kim da pravi koaliciju nakon izbora, ali je ipak ostavio mogućnost da dobije ni manje ni više nego funkciju… »
"Moram da razočaram predsednika": Nestorović najavio: Biće novih izbora verovatno brzo

"Moram da razočaram predsednika": Nestorović najavio: Biće novih izbora verovatno brzo

Blic 18.12.2023
Nosilac liste "Mi - glas iz naroda" doktor Branimir Nestorović rekao je na konferenciji za medije u izbornom štabu te liste da je taj pokret postao relevantna politička snaga i da neće praviti koalicione sporazume u Beogradu. On je dodao da "mora da… »
Šta je poručio Nestorović o izbornom uspehu njegove liste Mi – Glas iz naroda

Šta je poručio Nestorović o izbornom uspehu njegove liste Mi – Glas iz naroda

Danas 18.12.2023
Nosilac liste „Mi – Glas iz naroda“ na republičkim izborima Branimir Nestorović izjavio je večeras da je uspeh koji je ostvarila ta lista ogroman i da „99 odsto neće ulaziti ni u kakve koalicije i da neće trgovati“. Bićemo to što jesmo… »

Vesti dana »