Povezane vesti
Nestorović: U Beogradu će se teško formirati vlast
SEEbiz 18.12.2023
BEOGRAD - Lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na izborima za Skupštinu grada Beograda osvojila je 38.5 posto glasova, a drugoplasirana je lista "Srbija protiv nasilja" s 35 posto podrške birača, rekao je sinoć Aleksandar Vučić. Sa… »
"Možda dobijemo mesto gradonačelnika": Nosilac Nestorovićeve liste otkrio sledeće korake: "Videli ste kako je prošla Crna…
Blic 18.12.2023
Aleksandar Jerković nosilac beogradske liste "Mi glas iz naroda" složio se sa izjavom Branimir Nestorovića da ta lista neće ni sa kim da pravi koaliciju nakon izbora, ali je ipak ostavio mogućnost da dobije ni manje ni više nego funkciju… »
"Moram da razočaram predsednika": Nestorović najavio: Biće novih izbora verovatno brzo
Blic 18.12.2023
Nosilac liste "Mi - glas iz naroda" doktor Branimir Nestorović rekao je na konferenciji za medije u izbornom štabu te liste da je taj pokret postao relevantna politička snaga i da neće praviti koalicione sporazume u Beogradu. On je dodao da "mora da… »
Šta je poručio Nestorović o izbornom uspehu njegove liste Mi – Glas iz naroda
Danas 18.12.2023
Nosilac liste „Mi – Glas iz naroda“ na republičkim izborima Branimir Nestorović izjavio je večeras da je uspeh koji je ostvarila ta lista ogroman i da „99 odsto neće ulaziti ni u kakve koalicije i da neće trgovati“. Bićemo to što jesmo… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 4 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana