Povezane vesti
Dete se budilo Od naših perverzija: Matora u besu iznela šok detalje veze sa Anitom: Telo joj je jedini adut da dobije nešto
Alo 18.12.2023
Matora se potpuno slomila, pa dala svoje iskreno mišljenje o Aniti. Jovana Tomić Matora, nakon skandala koji ju je zadesio sa Anitom, razvezala jezik pa iznela prljav veš Stanojlovičeve. - Od danas sam mnogo bolje, vidim da ujutru imam svoje rituale… »
"Dete se budilo Od naših intimnih odnosa": Matora iznela sav prljav veš o Aniti: "Telo joj je jedini adut"
Blic 18.12.2023
Učesnica rijalitija "Zadruga" Jovana Tomić Matora pred razvodom je od Anite Stanojlović nakon što je ova flertovala sa Mateom Car, a onda se bacila na muvanje sa Anđelom Rankovićem kada je ušao u Belu kuću. Zbog revolta koji oseća, Matora je… »
Matora nikad prljavije nije govorila o ženi: Jovana iznela sav prljav veš, izvređala Anitu, dotakla se i Anđelove izdaje sa…
Kurir 18.12.2023
Jovana Tomić Matora, nakon skandala koji ju je zadesio sa Anitom, razvezala jezik pa iznela prljav veš Stanojlovičeve. - Od danas sam mnogo bolje, vidim da ujutru imam svoje rituale. Ja sam se toliko iznervirala, ispada da sam ja ovakva i onakva. Imaš… »
Vesti dana »
Milica Veličković ušla u "Elitu", Terza prebledeo kad ju je ugledao na vratima: Nastao muk za crnim stolom, glas joj drhti, a tek da vidite Sofijinu reakciju
Blic pre 49 minutajoš 7 povezanih
Gruzijska policija razbila proteste: Demonstranti ponovo pravili haos ispred zgrade parlamenta i napali specijalne snage (foto)
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
"Dođu nekad teški dani, ali sve će doći na svoje mesto": Vučević uputio emotivnu poruku sinu Danilu (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zaštićenu vrstu ptica držao u zatočeništvu: Uhapšen muškarac iz Prokuplja zbog zlostavljanja životinja
Blic pre 3 satajoš 1 povezana