Povezane vesti

Anita Stanojlović bacila sve karte na sto! Priznala da se kaje zbog braka sa Matorom, a onda šokirala: "zaljubila sam se u…

Anita Stanojlović bacila sve karte na sto! Priznala da se kaje zbog braka sa Matorom, a onda šokirala: "zaljubila sam se u…

Blic 18.12.2023
Anita Stanojlović progovorila je iskreno o odnosu sa još uvek zakonitom suprugom Jovanom Tomić Matorom. - Osetila sam neku energiju i strast na prvi pogled. U nekim trenucima mogu da kažem da sam se zaljubila, a prerano je. U nekim trenucima… »
Jedva čekam haos! Šok priznanje Anite Stanojlović, Matora će doživeti pomračenje

Jedva čekam haos! Šok priznanje Anite Stanojlović, Matora će doživeti pomračenje

Alo 18.12.2023
Anita je javno priznala da je zaljubljena u Anđela. Anita Stanojlović priznala je da otkako je u Elitu ušao Anđelo Ranković, ne može trezveno da razmišlja i da gubi tlo pod nogama. - Osetila sam neku energiju i strast na prvi pogled. U nekim… »
Anđelo potpuno izbrisao matoru! Anita se pokajala što se udala, priznala da je zaljubljena u Rankovića, pa oplela po…

Anđelo potpuno izbrisao matoru! Anita se pokajala što se udala, priznala da je zaljubljena u Rankovića, pa oplela po…

Kurir 18.12.2023
Anita Stanojlović priznala je da otkako je u Elitu ušao Anđelo Ranković, ne može trezveno da razmišlja i da gubi tlo pod nogama. - Osetila sam neku energiju i strast na prvi pogled. U nekim trenucima mogu da kažem da sam se zaljubila, a prerano je… »

Vesti dana »