Povezane vesti
Dr Elek: Veliki odziv naroda sa KiM pokazao čvrstu veru u politiku koju sprovodi Aleksandar Vučić
Alo 18.12.2023
Predsednik Srpske liste Zlatan Elek izjavio je danas za Kosovo onlajn da je prezadovoljan rezultatima izbora jer su Srbi sa Kosova i Metohije pokazali jedinstvo i dali podršku listi "Srbija ne sme da stane". "Drago mi je da je jučerašnji dan protekao u… »
"Građani Još jednom pokazali jedinstvo" Elek: Raduje me što je veliki broj Srba sa KiM krenuo put Srbije da glasa
Večernje novosti 17.12.2023
PREDSEDNIK Srpske liste Zlatan Elek izjavio je danas nakon što je glasao na biračkom mestu u Raškoj da su građani Kosova i Metohije izlaskom na izbore još jednom pokazali jedinstvo. Foto: Srpska lista - Raduje me što vidim da je u ranim jutarnjim… »
Vesti dana »

FOTO, VIDEO Završen protest ispred suda: "Solidarno stojimo za 12 aktivista, zatvorenika režima"
Radio 021 pre 54 minutajoš 12 povezanih

Marta Kos u Novom Sadu odala poštu stradalima u padu nadstrešnice
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 24 povezane

Ekskluzivno! Rektor stigao u zgradu Vlade na sastanak s premijerom: Potvrđeno pisanje Kurira - tri Đokićeva saradnika prisustvovaće dijalogu (foto)
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih

Počelo suđenje aktivistima SNS-a osumnjičenima da su polomili vilicu studentkinji u Novom Sadu
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih

MUP: Uhapšena šefica prodavnice u Paraćinu zbog sumnje da je uzela 2,6 miliona dinara od pazara
Danas pre 1 satjoš 22 povezane