Povezane vesti
Glumac preminuo od tumora u 66. godini: Kolega se oprostio od njega potresnom objavom FOTO
Nova 18.12.2023
Glumac Džejms Mekefri preminuo je 17. decembra u 66. godini života. Kako prenosi TMZ, on je preminuo od rumora koštane srži, a tužnu vest je na društvenim mrežama objavio i njegov kolega Kevin Dilon. „Imali smo sreće što smo te poznavali. Moj najbolji… »
Umro čuveni glumac u 65. Godini Izgubio bitku sa teškom bolešću
Alo 18.12.2023
Džejms je takođe bio glavna uloga u sci-fi originalnoj seriji Vajper devedesetih godina i takođe se pojavljivao u nekim velikim filmovima. Glumac Džejms Mekefri, preminuo je u šezdeset petoj godini od tumora, kako se navodi. Njemu je dijagnostikovan… »
Vesti dana »
"Samo nas 26 je glasalo za" Sednica Skupštine Srbije: Poslanica ZLF predložila zakon o istopolnim zajednicama, Brnabić je podržala: "U meni imate saveznika" (video)
Blic pre 4 minutajoš 41 povezana
48. dan sankcija: Curi i nafta i vreme: Rafinerija troši poslednje litre zaliha, hoće li OFAK dati cevčicu spasa?
Blic pre 4 minutajoš 36 povezanih
Prvi pacijent iz Srbije dobiće rusku vakcinu protiv raka: Ko sve može da je primi i za koje vrste kancera
N1 Info pre 3 satajoš 13 povezanih
Forbs: Srbija će platiti 42 miliona evra drugim zemljama kao podršku za učešće na EXPO-u
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 7 povezanih
Šest dronova preletelo tokom noći vazdušni prostor Moldavije usred napada na Ukrajinu
NIN pre 14 minutajoš 21 povezana