Povezane vesti
Pobeda Partizana u 171. večitom derbiju za prvo mesto na tabeli
Insajder 20.12.2023
Fudbaleri Partizana pobedili su večeras na svom terenu ekipu Crvene zvezde sa 2:1, u utakmici odloženog devetog kola Super lige Srbije. Crno-beli su upisali 15. pobedu od početka sezone i sa 47 bodova i kao prvi na tabeli završiće jesenji deo… »
Nikolić: "Zaslužen trijumf i zasluženo prvo mesto"
Sportske.net 20.12.2023
Napadač Partizana Nemanja Nikolić sumirao je utiske nakon derbija sa Crvenom zvezdom i pobede njegove ekipe sa 2:1, koja je je crno-bele vratila na prvo mesto Superlige sa 47 bodova, jednim više od Zvezde. Ova razlika će ostati na snazi do februara… »
Te priče me ne dotiču! Igor Duljaj: Pobedio sam Zvezdu i sada sam pravi? Znam šta će biti!
Mondo 20.12.2023
Trener crno-belih skromno govorio o svojim velikim uspesima - pobedi protiv Crvene zvezde i osvajanju prvog mesta na kraju prvog dela sezone. Trener crno-belih skromno govorio o svojim velikim uspesima - pobedi protiv Crvene zvezde i osvajanju prvog mesta… »
VIDEO „Jeftini, a dobro igrate“: Hit scena u Humskoj, ovako su slavili igrači i navijači Partizana
Nova 20.12.2023
Neobično slavlje i provokacija za najvećeg rivala Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu sa 2:1 na domaćem terenu u 171. večitom derbiju i tako preuzeli prvo mesto na tabeli Superlige Srbije. Navijači crno-belih su to znali da proslave sa… »
Pobeda Partizana u 171. večitom derbiju za prvo mesto na tabeli
Radio sto plus 20.12.2023
Crno-beli su upisali 15. pobedu od početka sezone i sa 47 bodova i kao prvi na tabeli završiće jesenji deo šampionata. Zvezda je druga sa bodom manje. Partizan je u 171. “večitom” derbiju poveo golovima Bibrasa Natha u 41. minutu sa penala i… »
"Meni jesenja titula ništa ne znači" Prve reči Duljaja posle velike pobede u derbiju - "Da vidimo kakve će biti odluke…
Kurir 20.12.2023
Fudbaleri Partizana slavili su nad Crvenom zvezdom sa 2:1 (1:0) u 171. večitom derbiju koji se igrao u okviru zaostalog devetog kola Superlige Srbije. Po završetku meča, utiske je sumirao trener crno-belih, Igor Duljaj: - Dva puta smo promašili put… »
Sada je na klubu da odluči - mislim i na sebe! Igor Duljaj: Da vidimo šta ćemo i kako ćemo!
Mondo 20.12.2023
Prve reči Igora Duljaja posle pobede u 171. "večitom" derbiju. Prve reči Igora Duljaja posle pobede u 171. "večitom" derbiju Partizan je pobedio Crvenu zvezdu u 171. "večitom" derbiju, a Igor Duljaj čestitao je i svojim i Zvezdinim igračima. "Dva… »
Bahara pitali da li ostaje trener zvezde: Izraelac dao zagonetan odgovor!
Kurir 20.12.2023
Fudbaleri Partizana slavili su nad Crvenom zvezdom sa 2:1 (1:0) u 171. večitom derbiju koji se igrao u okviru zaostalog devetog kola Superlige Srbije. Partizan je tako sa bodom prednosti osvojio jesenju titulu ispred Crvene zvezde. Trener crveno-belih… »
Društvene mreže gore posle 171. Večitog derbija: "Nikad jadniji Partizan pobedio najskuplji tim Zvezde u istoriji kluba"
Kurir 20.12.2023
Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu ekipu Crvene zvezde sa 2:1, u utakmici odloženog devetog kola Super lige Srbije. Crno-beli su upisali 15. pobedu od početka sezone i sa 47 bodova i kao prvi na tabeli završiće jesenji deo šampionata… »
Nek se javi više taj što namešta! Nikolić "pecnuo" igrače Zvezde: Da su na 16. mestu, ja to ne bih rekao!
Mondo 20.12.2023
Nemanja Nikolić je "pecnuo" fudbalere Crvene zvezde koji su u najavi derbija bili veoma rečiti. Nemanja Nikolić je "pecnuo" fudbalere Crvene zvezde koji su u najavi derbija bili veoma rečiti. Partizan je pobedio Crvenu zvezdu 2:1 (1:0) u 171… »
Duljaj: Te priče o jesenjoj titulu, mene to ne dotiče
Sport klub 20.12.2023
Igor Duljaj bio je zadovoljan pobedom u derbiju, ali u izjavama odmeren kao i uvek. Bez euforije, bez posebne emocije zbog jesenje titule. Pohvalio je Duljaj i svoje i igrače Crvene zvezde. „Izuzetno važna pobeda s obzirom na okolnosti gde smo mi u… »
Svetske kladionice tvrde: Zvezda i dalje favorit za titulu u Superligi, uprkos porazu od Partizana u derbiju
Telegraf 20.12.2023
Bukmejkeri su doduše podigli kvotu na crveno-bele sa prethodnih 1,30. Fudbaleri Partizana trijumfalno su izašli iz 171. večitog derbija u Humskoj ulici, pošto su slavili nad Zvezdom golovima Bibarsa Natha i Mateuša Saldanje - 2:1 (1:0). Crno-beli su… »
Glazer u jednu, a lopta u drugu stranu! Rodićeva glupost, pa Nathova rutina sa bele tačke - evo kako je Partizan poveo u…
Kurir 20.12.2023
Posle prvih 45. minuta u Humskoj ulici, fudbaleri Partizana vode protiv Crvene zvezde pogotkom Bibrasa Natha sa "bele tačke". Domaćini su ušli nešto bolje i agresivnije u meč, imao je Partizan nekoliko solidnih šansi dok su gosti prvi put ozbiljnije… »
"E moj Rodiću sirovino jedna", "ja ne znam dokle više" Delije pobesnele, pa na jeziv način vređaju svog fudbalera! Mreže…
Kurir 20.12.2023
Posle prvih 45. minuta u Humskoj ulici, fudbaleri Partizana vode protiv Crvene zvezde pogotkom Bibrasa Natha sa "bele tačke". Igrao se 37. minut kada je Rodić u svom kaznenom prostoru uklizao, Aranđel Stojković je pao, a glavni arbitar meča je najpre… »
Zvezda u potpunom "nokdaunu": Partizan duplirao prednost - sjajna asistencija Zahida i još bolja realizacija Saldanje! Video
Kurir 20.12.2023
Fudbaleri Partizana trenutno vode protiv Crvene zvezde rezultatom 2:0. Domaćini su u 41. minutu došli do vođstva preko Bibrasa Natha, a prednost je duplirao Mateuš Saldanja u drugom poluvremenu. Igrao se 66. minut kada je Glazer i drugi put veleras… »
Vesti dana »
Protest advokata ispred RTS-a: Za medijsku zastupljenost i podršku studentima
Al Jazeera pre 3 satajoš 16 povezanih
Građani upali u zgradu Opštine Bogatić i izbacili šefa poslaničke grupe SNS
Vreme pre 4 satijoš 31 povezana
„Ubićemo te, platićeš za sve“: Na protestu napadnuta dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović
Nova pre 2 satajoš 9 povezanih
Međunarodni krivični sud pozvao države članice da se suprotstave Trampovim sankcijama
Beta pre 2 satajoš 34 povezane
Protest u Nišu: Profesorke nisu šahovske figure da ih pomerate kako vam padne na pamet
Beta pre 3 satajoš 50 povezanih