Повезане вести
Победа Партизана у 171. вечитом дербију за прво место на табели
Инсајдер 20.12.2023
Фудбалери Партизана победили су вечерас на свом терену екипу Црвене звезде са 2:1, у утакмици одложеног деветог кола Супер лиге Србије. Црно-бели су уписали 15. победу од почетка сезоне и са 47 бодова и као први на табели… »
Николић: "Заслужен тријумф и заслужено прво место"
Спортске.нет 20.12.2023
Нападач Партизана Немања Николић сумирао је утиске након дербија са Црвеном звездом и победе његове екипе са 2:1, која је је црно-беле вратила на прво место Суперлиге са 47 бодова, једним више од Звезде. Ова разлика ће остати… »
Те приче ме не дотичу! Игор Дуљај: Победио сам Звезду и сада сам прави? Знам шта ће бити!
Мондо 20.12.2023
Тренер црно-белих скромно говорио о својим великим успесима - победи против Црвене звезде и освајању првог места на крају првог дела сезоне. Тренер црно-белих скромно говорио о својим великим успесима - победи против Црвене… »
ВИДЕО „Јефтини, а добро играте“: Хит сцена у Хумској, овако су славили играчи и навијачи Партизана
Нова 20.12.2023
Необично славље и провокација за највећег ривала Фудбалери Партизана победили су Црвену звезду са 2:1 на домаћем терену у 171. вечитом дербију и тако преузели прво место на табели Суперлиге Србије. Навијачи црно-белих су то… »
Победа Партизана у 171. вечитом дербију за прво место на табели
Радио сто плус 20.12.2023
Црно-бели су уписали 15. победу од почетка сезоне и са 47 бодова и као први на табели завршиће јесењи део шампионата. Звезда је друга са бодом мање. Партизан је у 171. “вечитом” дербију повео головима Бибраса Натха у 41. минуту… »
Дуљај: Те приче о јесењој титулу, мене то не дотиче
Спорт клуб 20.12.2023
Игор Дуљај био је задовољан победом у дербију, али у изјавама одмерен као и увек. Без еуфорије, без посебне емоције због јесење титуле. Похвалио је Дуљај и своје и играче Црвене звезде. „Изузетно важна победа с обзиром на… »
Нек се јави више тај што намешта! Николић "пецнуо" играче Звезде: Да су на 16. месту, ја то не бих рекао!
Мондо 20.12.2023
Немања Николић је "пецнуо" фудбалере Црвене звезде који су у најави дербија били веома речити. Немања Николић је "пецнуо" фудбалере Црвене звезде који су у најави дербија били веома речити. Партизан је победио Црвену звезду 2:1… »
Друштвене мреже горе после 171. Вечитог дербија: "Никад јаднији Партизан победио најскупљи тим Звезде у историји клуба"
Курир 20.12.2023
Фудбалери Партизана победили су на свом терену екипу Црвене звезде са 2:1, у утакмици одложеног деветог кола Супер лиге Србије. Црно-бели су уписали 15. победу од почетка сезоне и са 47 бодова и као први на табели завршиће… »
Бахара питали да ли остаје тренер звезде: Израелац дао загонетан одговор!
Курир 20.12.2023
Фудбалери Партизана славили су над Црвеном звездом са 2:1 (1:0) у 171. вечитом дербију који се играо у оквиру заосталог деветог кола Суперлиге Србије. Партизан је тако са бодом предности освојио јесењу титулу испред Црвене… »
Сада је на клубу да одлучи - мислим и на себе! Игор Дуљај: Да видимо шта ћемо и како ћемо!
Мондо 20.12.2023
Прве речи Игора Дуљаја после победе у 171. "вечитом" дербију. Прве речи Игора Дуљаја после победе у 171. "вечитом" дербију Партизан је победио Црвену звезду у 171. "вечитом" дербију, а Игор Дуљај честитао је и својим и… »
"Мени јесења титула ништа не значи" Прве речи Дуљаја после велике победе у дербију - "Да видимо какве ће бити одлуке клуба"…
Курир 20.12.2023
Фудбалери Партизана славили су над Црвеном звездом са 2:1 (1:0) у 171. вечитом дербију који се играо у оквиру заосталог деветог кола Суперлиге Србије. По завршетку меча, утиске је сумирао тренер црно-белих, Игор Дуљај: - Два… »
Светске кладионице тврде: Звезда и даље фаворит за титулу у Суперлиги, упркос поразу од Партизана у дербију
Телеграф 20.12.2023
Букмејкери су додуше подигли квоту на црвено-беле са претходних 1,30. Фудбалери Партизана тријумфално су изашли из 171. вечитог дербија у Хумској улици, пошто су славили над Звездом головима Бибарса Натха и Матеуша Салдање - 2:1… »
Звезда у потпуном "нокдауну": Партизан дуплирао предност - сјајна асистенција Захида и још боља реализација Салдање! Видео
Курир 20.12.2023
Фудбалери Партизана тренутно воде против Црвене звезде резултатом 2:0. Домаћини су у 41. минуту дошли до вођства преко Бибраса Натха, а предност је дуплирао Матеуш Салдања у другом полувремену. Играо се 66. минут када је Глазер… »
"Е мој Родићу сировино једна", "ја не знам докле више" Делије побеснеле, па на језив начин вређају свог фудбалера! Мреже "горе"…
Курир 20.12.2023
После првих 45. минута у Хумској улици, фудбалери Партизана воде против Црвене звезде поготком Бибраса Натха са "беле тачке". Играо се 37. минут када је Родић у свом казненом простору уклизао, Аранђел Стојковић је пао, а главни… »
Глазер у једну, а лопта у другу страну! Родићева глупост, па Натхова рутина са беле тачке - ево како је Партизан повео у…
Курир 20.12.2023
После првих 45. минута у Хумској улици, фудбалери Партизана воде против Црвене звезде поготком Бибраса Натха са "беле тачке". Домаћини су ушли нешто боље и агресивније у меч, имао је Партизан неколико солидних шанси док су гости… »
Вести дана »

Уживо почела "Задруга - Елита 9" Урош са огромним ноктима, асмин дурџић међу такмичарима! Јањушева бивша девојка Сара у ријалитију (видео)
Блиц пре 6 минутајош 4 повезане

Страшно! Камере уснимиле задњицу Маје Маринковић, у ово је уградила 840 кубила силикона: Сада је скроз чудно
Телеграф пре 2 сатајош 3 повезане