Повезане вести

Победа Партизана у 171. вечитом дербију за прво место на табели

Инсајдер 20.12.2023
Фудбалери Партизана победили су вечерас на свом терену екипу Црвене звезде са 2:1, у утакмици одложеног деветог кола Супер лиге Србије. Црно-бели су уписали 15. победу од почетка сезоне и са 47 бодова и као први на табели… »
Николић: "Заслужен тријумф и заслужено прво место"

Николић: "Заслужен тријумф и заслужено прво место"

Спортске.нет 20.12.2023
Нападач Партизана Немања Николић сумирао је утиске након дербија са Црвеном звездом и победе његове екипе са 2:1, која је је црно-беле вратила на прво место Суперлиге са 47 бодова, једним више од Звезде. Ова разлика ће остати… »
Те приче ме не дотичу! Игор Дуљај: Победио сам Звезду и сада сам прави? Знам шта ће бити!

Те приче ме не дотичу! Игор Дуљај: Победио сам Звезду и сада сам прави? Знам шта ће бити!

Мондо 20.12.2023
Тренер црно-белих скромно говорио о својим великим успесима - победи против Црвене звезде и освајању првог места на крају првог дела сезоне. Тренер црно-белих скромно говорио о својим великим успесима - победи против Црвене… »
ВИДЕО „Јефтини, а добро играте“: Хит сцена у Хумској, овако су славили играчи и навијачи Партизана

ВИДЕО „Јефтини, а добро играте“: Хит сцена у Хумској, овако су славили играчи и навијачи Партизана

Нова 20.12.2023
Необично славље и провокација за највећег ривала Фудбалери Партизана победили су Црвену звезду са 2:1 на домаћем терену у 171. вечитом дербију и тако преузели прво место на табели Суперлиге Србије. Навијачи црно-белих су то… »

Радио сто плус 20.12.2023
Црно-бели су уписали 15. победу од почетка сезоне и са 47 бодова и као први на табели завршиће јесењи део шампионата. Звезда је друга са бодом мање. Партизан је у 171. “вечитом” дербију повео головима Бибраса Натха у 41. минуту… »
Дуљај: Те приче о јесењој титулу, мене то не дотиче

Дуљај: Те приче о јесењој титулу, мене то не дотиче

Спорт клуб 20.12.2023
Игор Дуљај био је задовољан победом у дербију, али у изјавама одмерен као и увек. Без еуфорије, без посебне емоције због јесење титуле. Похвалио је Дуљај и своје и играче Црвене звезде. „Изузетно важна победа с обзиром на… »
Нек се јави више тај што намешта! Николић "пецнуо" играче Звезде: Да су на 16. месту, ја то не бих рекао!

Нек се јави више тај што намешта! Николић "пецнуо" играче Звезде: Да су на 16. месту, ја то не бих рекао!

Мондо 20.12.2023
Немања Николић је "пецнуо" фудбалере Црвене звезде који су у најави дербија били веома речити. Немања Николић је "пецнуо" фудбалере Црвене звезде који су у најави дербија били веома речити. Партизан је победио Црвену звезду 2:1… »
Друштвене мреже горе после 171. Вечитог дербија: "Никад јаднији Партизан победио најскупљи тим Звезде у историји клуба"

Друштвене мреже горе после 171. Вечитог дербија: "Никад јаднији Партизан победио најскупљи тим Звезде у историји клуба"

Курир 20.12.2023
Фудбалери Партизана победили су на свом терену екипу Црвене звезде са 2:1, у утакмици одложеног деветог кола Супер лиге Србије. Црно-бели су уписали 15. победу од почетка сезоне и са 47 бодова и као први на табели завршиће… »
Бахара питали да ли остаје тренер звезде: Израелац дао загонетан одговор!

Бахара питали да ли остаје тренер звезде: Израелац дао загонетан одговор!

Курир 20.12.2023
Фудбалери Партизана славили су над Црвеном звездом са 2:1 (1:0) у 171. вечитом дербију који се играо у оквиру заосталог деветог кола Суперлиге Србије. Партизан је тако са бодом предности освојио јесењу титулу испред Црвене… »
Сада је на клубу да одлучи - мислим и на себе! Игор Дуљај: Да видимо шта ћемо и како ћемо!

Сада је на клубу да одлучи - мислим и на себе! Игор Дуљај: Да видимо шта ћемо и како ћемо!

Мондо 20.12.2023
Прве речи Игора Дуљаја после победе у 171. "вечитом" дербију. Прве речи Игора Дуљаја после победе у 171. "вечитом" дербију Партизан је победио Црвену звезду у 171. "вечитом" дербију, а Игор Дуљај честитао је и својим и… »
"Мени јесења титула ништа не значи" Прве речи Дуљаја после велике победе у дербију - "Да видимо какве ће бити одлуке клуба"…

"Мени јесења титула ништа не значи" Прве речи Дуљаја после велике победе у дербију - "Да видимо какве ће бити одлуке клуба"…

Курир 20.12.2023
Фудбалери Партизана славили су над Црвеном звездом са 2:1 (1:0) у 171. вечитом дербију који се играо у оквиру заосталог деветог кола Суперлиге Србије. По завршетку меча, утиске је сумирао тренер црно-белих, Игор Дуљај: - Два… »
Светске кладионице тврде: Звезда и даље фаворит за титулу у Суперлиги, упркос поразу од Партизана у дербију

Светске кладионице тврде: Звезда и даље фаворит за титулу у Суперлиги, упркос поразу од Партизана у дербију

Телеграф 20.12.2023
Букмејкери су додуше подигли квоту на црвено-беле са претходних 1,30. Фудбалери Партизана тријумфално су изашли из 171. вечитог дербија у Хумској улици, пошто су славили над Звездом головима Бибарса Натха и Матеуша Салдање - 2:1… »
Звезда у потпуном "нокдауну": Партизан дуплирао предност - сјајна асистенција Захида и још боља реализација Салдање! Видео

Звезда у потпуном "нокдауну": Партизан дуплирао предност - сјајна асистенција Захида и још боља реализација Салдање! Видео

Курир 20.12.2023
Фудбалери Партизана тренутно воде против Црвене звезде резултатом 2:0. Домаћини су у 41. минуту дошли до вођства преко Бибраса Натха, а предност је дуплирао Матеуш Салдања у другом полувремену. Играо се 66. минут када је Глазер… »
"Е мој Родићу сировино једна", "ја не знам докле више" Делије побеснеле, па на језив начин вређају свог фудбалера! Мреже "горе"…

"Е мој Родићу сировино једна", "ја не знам докле више" Делије побеснеле, па на језив начин вређају свог фудбалера! Мреже "горе"…

Курир 20.12.2023
После првих 45. минута у Хумској улици, фудбалери Партизана воде против Црвене звезде поготком Бибраса Натха са "беле тачке". Играо се 37. минут када је Родић у свом казненом простору уклизао, Аранђел Стојковић је пао, а главни… »
Глазер у једну, а лопта у другу страну! Родићева глупост, па Натхова рутина са беле тачке - ево како је Партизан повео у…

Глазер у једну, а лопта у другу страну! Родићева глупост, па Натхова рутина са беле тачке - ево како је Партизан повео у…

Курир 20.12.2023
После првих 45. минута у Хумској улици, фудбалери Партизана воде против Црвене звезде поготком Бибраса Натха са "беле тачке". Домаћини су ушли нешто боље и агресивније у меч, имао је Партизан неколико солидних шанси док су гости… »

Вести дана »