Povezane vesti
Šmit za N1 pojasnio ultimatum koji je dao i poručio: Dodik nije kralj, niti vladar, niti je iznad zakona
Danas 20.12.2023
Visoki predstavnik Kristijan Šmit je u Pressingu na N1 Sarajevo rekao da Milorad Dodik nije niti kralj, niti vladar, niti da je iznad zakona. “Imam ideju, evropske integracije su važne, ali ljudi imaju teškoće da shvate u čemu je reč. U Briselu sam rekao… »
"Ja moram braniti Dodika" Kristijan Šmit progovorio o predsedniku Srpske i pojasnio ultimatum koji je postavio
Blic 20.12.2023
Kristijan Šmit je u večerašnjem Pressingu na N1 rekao da Milorad Dodik nije kralj, niti vladar, niti da je iznad zakona. Šmit se osvrnuo na današnje izjave predsednika Republike Srpske o tome da će doneti entitetski zakon. – Imam ideju, evropske… »
Vesti dana »
Ministarstvo poljoprivrede tvrdi da su ispunjena dva od šest zahteva poljoprivrednika
Radio 021 pre 23 minutajoš 28 povezanih
EU zbog protivljenja Mađarske nije usvojila nove sankcije Rusiji ni novu veliku pozajmicu Ukrajini
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih
Bez konkursa za direktora, uz nove suspenzije: Produbljuje se kriza u Petoj beogradskoj gimnaziji (VIDEO)
Insajder pre 8 minutajoš 29 povezanih