Povezane vesti

Nestorovićeva lista bi mogla da zatraži mesto gradonačelnika, „ali pod određenim uslovima“

Nestorovićeva lista bi mogla da zatraži mesto gradonačelnika, „ali pod određenim uslovima“

Nova 21.12.2023
Jedan od osnivača liste "Mi - glas iz naroda" Aleksandar Pavić rekao je da bi ta lista mogla da traži mesto gradonačelnika Beograda, ali isključivo pod određenim uslovima. On je za Danas rekao da bi to podrazumevalo da odmah nakon izbora… »
Moguće da Nestorovićeva lista zatraži mesto gradonačelnika, „ali pod određenim uslovima“

Moguće da Nestorovićeva lista zatraži mesto gradonačelnika, „ali pod određenim uslovima“

N1 Info 21.12.2023
Jedan od osnivača liste "Mi - glas iz naroda" Aleksandar Pavić rekao je da bi ta lista mogla da traži mesto gradonačelnika Beograda, ali isključivo pod određenim uslovima. On je za Danas rekao da bi to podrazumevalo da odmah nakon izbora… »
Pavić (Mi-glas iz naroda): Moguće da zatražimo mesto gradonačelnika, ali pod određenim uslovima

Pavić (Mi-glas iz naroda): Moguće da zatražimo mesto gradonačelnika, ali pod određenim uslovima

Beta 21.12.2023
Nestorović i ekipa: Od nema podrške, do hoćemo gradonačelnika

Nestorović i ekipa: Od nema podrške, do hoćemo gradonačelnika

Vreme 21.12.2023
Izbori 2023. Jedan od osnivača liste "Mi - glas iz naroda" Aleksandar Pavić rekao je da bi ta lista mogla da traži mesto gradonačelnika Beograda, ali isključivo pod određenim uslovima. Od nikoga nećemo podržati, do možda ćemo dati manjisku… »
Glas sa Nestorovićeve liste: „Moguće da zatražimo mesto gradonačelnika, ali pod određenim uslovima“

Glas sa Nestorovićeve liste: „Moguće da zatražimo mesto gradonačelnika, ali pod određenim uslovima“

Nedeljnik 21.12.2023
(Beta) – Jedan od osnivača liste „Mi – glas iz naroda“ Aleksandar Pavić rekao je da bi ta lista mogla da traži mesto gradonačelnika Beograda, ali isključivo pod određenim uslovima. On je za Danas rekao da bi to podrazumevalo da odmah nakon… »

Radio sto plus 21.12.2023
On je za Danas rekao da bi to podrazumevalo da odmah nakon izbora gradonačelnika sa ove liste usledi zahtev da se rasformira Gradska izborna komisija (GIK), postave novi članovi i pregleda i prekontroliše birački spisak Grada Beograda uz pomoć… »

Vesti dana »