Повезане вести

Несторовићева листа би могла да затражи место градоначелника, „али под одређеним условима“

Несторовићева листа би могла да затражи место градоначелника, „али под одређеним условима“

Нова 21.12.2023
Један од оснивача листе "Ми - глас из народа" Александар Павић рекао је да би та листа могла да тражи место градоначелника Београда, али искључиво под одређеним условима. Он је за Данас рекао да би то подразумевало да одмах… »
Могуће да Несторовићева листа затражи место градоначелника, „али под одређеним условима“

Могуће да Несторовићева листа затражи место градоначелника, „али под одређеним условима“

Н1 Инфо 21.12.2023
Један од оснивача листе "Ми - глас из народа" Александар Павић рекао је да би та листа могла да тражи место градоначелника Београда, али искључиво под одређеним условима. Он је за Данас рекао да би то подразумевало да одмах… »
Павић (Ми-глас из народа): Могуће да затражимо место градоначелника, али под одређеним условима

Павић (Ми-глас из народа): Могуће да затражимо место градоначелника, али под одређеним условима

Бета 21.12.2023
Несторовић и екипа: Од нема подршке, до хоћемо градоначелника

Несторовић и екипа: Од нема подршке, до хоћемо градоначелника

Време 21.12.2023
Избори 2023. Један од оснивача листе "Ми - глас из народа" Александар Павић рекао је да би та листа могла да тражи место градоначелника Београда, али искључиво под одређеним условима. Од никога нећемо подржати, до можда ћемо… »
Глас са Несторовићеве листе: „Могуће да затражимо место градоначелника, али под одређеним условима“

Глас са Несторовићеве листе: „Могуће да затражимо место градоначелника, али под одређеним условима“

Недељник 21.12.2023
(Бета) – Један од оснивача листе „Ми – глас из народа“ Александар Павић рекао је да би та листа могла да тражи место градоначелника Београда, али искључиво под одређеним условима. Он је за Данас рекао да би то подразумевало да… »

Радио сто плус 21.12.2023
Он је за Данас рекао да би то подразумевало да одмах након избора градоначелника са ове листе уследи захтев да се расформира Градска изборна комисија (ГИК), поставе нови чланови и прегледа и преконтролише бирачки списак Града… »

Вести дана »