Повезане вести
Вучић у јутарњој шетњи, чека Дачића да му се придружи: Први постизборни разговор са председником СПС
Телеграф 22.12.2023
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас састанак са Ивицом Дачићем. Председник Србије Александар Вучић најавио је данас састанак са председником Социјалистичке партије Србије Ивицом Дачићем. "У јутарњој шетњи… »
Вучић и Дачић имали први постизборни састанак, разговори ће бити настављени
Инсајдер 22.12.2023
Председник Србије Александар Вучић објавио је у петак 22. децембра да је имао први постизборни разговор са председником Социјалистичке партије Србије Ивицом Дачићем о важним темама за будућност Србије. Вучић је на Инстаграму… »
Вучић се састао са Дачићем у Београду на води
Данас 22.12.2023
Александар Вучић, председник Србије, саопштио је данас да је имао први постизборни разговор са председником СПС-а Ивицом Дачићем „о важним темама за будућност наше земље“. „Први постизборни разговор са председником СПС о важним… »
ФОТО Вучић о првом постизборном састанку са Дачићем: Није много каснио
Радио 021 22.12.2023
Председник Србије Александар Вучић имао је јутрос први постизборни разговор са председником Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивицом Дачићем. Разговарали су о, како је навео, "важним темама за будућност државе". Како је Вучић… »
"У јутарњој шетњи, чекајући Дачића да ми се придружи": Вучић се огласио пред сусрет с министром
Курир 22.12.2023
Председник Србије Александар Вучић огласио се јутрос пред састанакс председником СПС Ивицом Дачићем. - У јутарњој шетњи, чекајући Дачића да ми се придружи. Наоружао сам се стрпљењем. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред… »
"Чекајући Дачића да ми се придружи": Вучић поделио фотографију из јутарње шетње: Наоружао сам се стрпљењем (фото)
Блиц 22.12.2023
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас састанак са председником Социјалистичке партије Србије Ивицом Дачићем. - У јутарњој шетњи, чекајући Дачића да ми се придружи. Наоружао сам се стрпљењем - објавио је Вучић на… »
Вести дана »
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 2 сатајош 37 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 4 сатијош 27 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане
Хаос око нелегалних објеката: Грађани затрпали систем, Софронијевићева очекује 60.000 пријава
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 54 повезане