Povezane vesti
"Otac mi je rekao da sam bez morala i da nisam njegova ćerka": Zadrugarka šokirala priznanjem, otkrila svoju mračnu tajnu…
Blic 23.12.2023
Tokom emisije "Pitanja novinara", učesnica "Elite", Snežana Jovičić šokirala je sve svojim priznjanjem. Naime, ona je dobila i pitanje vezano za odnos sa Dariom. "Kako reaguješ na optužbe Darijanove majke da si aljkava i da si u njenoj kući ostavila… »
Imala sam trojku sa dečkom i njegovim drugom: Učesnica Elite iznela skandalozne stvari iz svog života, voditelj zanemeo od šoka…
Alo 23.12.2023
Mnogi su ostali šokirani tokom, ali i nakon njenog izlaganja sinoć u Eliti. Sinoć je u Eliti, u toku emisije "Pitanja novinara", Sneža iznela brojne skandalozne stvari iz svog privatnog života, a čak i novinari su ostali zabezeknuti. Naime, ona je… »
Vesti dana »
Dim u zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj, zaposleni evakuisani
Sandžak haber pre 21 minutajoš 47 povezanih
Teška železnička nesreća u Španiji: Najmanje 39 poginulih u sudaru dva brza voza
IndeksOnline pre 1 satjoš 68 povezanih
Crna nedelja na putevima: sedam osoba poginulo, policija apeluje na poseban oprez zbog početka škole
Valjevska posla pre 56 minutajoš 29 povezanih
Od ovoga zavisi sudbina Grenlanda! Analitičari tvrde da Tramp ima plan za Evropu i NATO savez: carinama poslao jasnu poruku, delovanje Danske ograničeno
Kurir pre 21 minutajoš 52 povezane
"Moraću da potražim pomoć stručnjaka" Srbin utučen izašao pred novinare: Progovorio o bolnoj eliminaciji, pa otkrio zašto neće igrati za Srbiju!
Kurir pre 16 minutajoš 40 povezanih