Повезане вести

(Видео) "увек је била лепа": Суграђани добро памте Даницу Максимовић још из школских дана: "Плавоока, витка, изузетан…

(Видео) "увек је била лепа": Суграђани добро памте Даницу Максимовић још из школских дана: "Плавоока, витка, изузетан…

Блиц 23.12.2023
Позната глумица Даница Максимовић, рођена је у Аранђеловцу, где је одрастала и провела најбезбрижнији период живота. Суграђани су поносни на њен успех о чему и сами причају у емисији "Метра мога села" која се емитује само на… »
(Видео) "тај први о ком причам је ошамарио": Кума Данице Максимовић открива колико је партнера глумица имала: "Трећи је био…

(Видео) "тај први о ком причам је ошамарио": Кума Данице Максимовић открива колико је партнера глумица имала: "Трећи је био…

Блиц 23.12.2023
Глумица Даница Максимовић детињство је провела у Аранђеловцу где су јој се догодиле и прве љубави. Како за емисију "Метар мога села", која се емитује само на Блиц телевизији, на МТС каналу 115, суботом у 16 сати, истичу… »
(Видео): "Када попије то је било бежање из куће усред ноћи" Овде је Даница Максимовић одрасла и суочила се са не тако…

(Видео): "Када попије то је било бежање из куће усред ноћи" Овде је Даница Максимовић одрасла и суочила се са не тако…

Блиц 23.12.2023
У Аранђеловцу, граду у ком је одрасла и у који се доселила са родитељима са непуних годину дана глумица Даница Максимовић је провела своје детињство и младост током које је било разних периода и лепих, али и оних не тако лепих… »
(Видео) "оне које сам волео нису мене хтеле": Харис Џиновић гост емисије "Балканском улицом", недеља 16.30 х

(Видео) "оне које сам волео нису мене хтеле": Харис Џиновић гост емисије "Балканском улицом", недеља 16.30 х

Блиц 23.12.2023
Харис Џиновић гост је емисије "Балканском улицом" која се емитује у недељу у 16.30 сати на Блиц телевизији на МТС каналу 115 у којој открива детаље из периода живота када је живео у Срајеву, када је остао без оца, прича о чему… »

Вести дана »