(Video): "Kada popije to je bilo bežanje iz kuće usred noći" Ovde je Danica Maksimović odrasla i suočila se sa ne tako prijatnim trenucima u životu, a kasnije se i sama odala poroku: "Ona je otišla da se leči"

Blic 23.12.2023
(Video): "Kada popije to je bilo bežanje iz kuće usred noći" Ovde je Danica Maksimović odrasla i suočila se sa ne tako…

U Aranđelovcu, gradu u kom je odrasla i u koji se doselila sa roditeljima sa nepunih godinu dana glumica Danica Maksimović je provela svoje detinjstvo i mladost tokom koje je bilo raznih perioda i lepih, ali i onih ne tako lepih koje otkriva kuma poznate glumice za emisiju "Metar moga sela" koja se emituje samo na Blic televziji na MTS kanalu subotom u 16 sati.

Gostoljubivi i ponosni Aranđelovčani su ekipu emsiije "Metar moga sela" dočekali sa osmehom i ljubazno nas uputili ka naselju Kolonija, gde se nalazi porodična kuća poznate glumice. U kući u koji je Danica Maksimović odrastala, danas ne živi niko, a takav utisak i odaje na prvi pogled. Kao da se tim stepenicama koje vode do vrata doma poznate glumice dugo nije niko popeo. A upravo tu gde je sve počelo se i krije ona prava priča o ovoj glumici, ali i neko ko bi nam

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »