Povezane vesti
Hrvati okrenuli leđa zelenskom Odluka evropskih zemalja šokirala Ukrajinu
Alo 24.12.2023
Šest zemalja Evropske unije (EU) nije potpisalo Deklaraciju o bezbednosnim garancijama za Ukrajinu, saopštio je zamenik šefa kabineta ukrajinskog predsednika Andrej Sibiga, prenosi ukrajinsko izdanje "Strana". Dokument nisu potpisale Austrija, Hrvatska… »
Bolne VESTI za Ukrajinu iz EU Šest članica odbilo da pruži garancije Kijevu
Alo 24.12.2023
Šest zemalja EU odbilo je da Ukrajini da garancije bezbednosti, rekao je zamenik šefa kabineta predsednika Ukrajine Andrej Sibiga. To su Austrija, Hrvatska, Poljska, Mađarska, Slovačka i Malta. - Mislim da sve ove države imaju političku volju da postanu… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada usvojila rebalans budžeta, razišla se grupa građana koja je blokirala zgradu
RTS pre 3 satajoš 61 povezana

CNN: Cena nafte skočila na najviši nivo od januara zbog eskalacije sukoba između Irana i Izraela
N1 Info pre 53 minutajoš 36 povezanih

Ode Šolak: Da li je došlo do raskola između vlasnika kompanije i Dragana Šolaka i da li su tačne glasine da postoje međusobne tužbe između dve strane?
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane

Srbija među prvima evakuisala deo svojih građana iz Izraela Oglasio se srpski konzul sa detaljima
Alo pre 53 minutajoš 37 povezanih

Jusein Bolt ponosno objavio: "Ja sam prvi zvanični ambasador specijalizovane izložbe EXPO 2027"
B92 pre 1 satjoš 69 povezanih