Повезане вести
„Психијатријски случај вас бије 2:1“: Вучић о изјави Маринике Тепић да би требало да буде подвргнут лекарском третману
Данас 24.12.2023
А замислите тек колика би разлика била на изборима да не мора да ме прегледа неуропсихијатар? Психијатријски случај вас бије 2:1. Шта год покушавали, неће бити насилне смене нити било чега. Власт се мења на изборима, Србија је… »
Психијатријски случај их бије са два према један: Вучић о изјави Маринике Тепић да треба да га прегледа психијатар
Вечерње новости 24.12.2023
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић одговарајући на питање "Новости" о изјави Маринике Тепић са листе Драгана Ђиласа "Србија против насиља" да "треба да га прегледа неуропсихијатар", каже: Фото: Принтскрин - За ово што је рекла… »
Вучић јасан: Неће бити насилне смене власти! Власт у Србији се мења на изборима
ШТА год они покушавали неће бити никакве насилне смене власти, нити било чега. Власт у Србији се мења на изборима. Србија је демократска земља и тако ће бити увек. Спремите се, господо, за изборе. Четири године нису дуг период… »
Шта је друго циљ, ако није Мајдан? Вучић на питање "Новости" о изјавама Бранимира Несторовића и Марије Захарове
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић на питање "Новости" да ли је сагласан са Бранимиром Несторовићем који води листу носилац листе "Ми - глас из народа" и Маријом Захаровом портпаролком руског Министарства спољних послова да… »
Вести дана »
НБС: Располажемо свим потребним инструментима за стабилност домаћег финансијског система
Екапија пре 1 сатјош 31 повезана
БИРН: БИА убацивала шпијунски софтвер у телефоне пољопривредника
Нова економија пре 4 сатијош 8 повезаних
Давидовац пред Барселону: Они су искусна екипа, али ми смо у добром ритму...
Курир пре 4 минутајош 30 повезаних
Вучић обишао највеће градилиште у овом делу Европе: Верујем да ће радови на Експу бити завршени до септембра 2026.
Дневник пре 24 минутајош 22 повезане