Povezane vesti
Vučić: Sutra će se policija obratiti i pokazati sve dokaze
Večernje novosti 24.12.2023
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić oglasio nakon pokušaja nasilnog upada u skupštinu grada Beograda. Foto: Printskrin Kaže da su kao zečevi bežali čim se pojavila na platou Žandarmerija. - Nadam se da će povređeni policajci biti dobro. Jednog od njih sam… »
"Znali su da se spremaju nemiri" Vučić: Pitaćemo strane predstavnike zašto su se smejali i ćutali
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obraća se građanima posle nasilnih demontracija pristalica Dragana Đilasa. Foto: Printskrin Vučić kaže da će pitati i predstavnike ODIHR-a i druge strane predstavnike zašto su ćutali i smejali se kada je predočeno da se… »
Teško povređeni policajci: Jedva im zaustavljeno krvarenje, Đilasove pristalice ih gađale kockama kojima možete da ubijete…
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar VUčić otkrio je da je povređen veliki broj policajaca. AP Photo/Darko Vojinovic - Zahvalio sam se pripadnicima svim pripadnicima policije koji su težak teret podneli večeras. ZA ljude je važno da znaju da je ovo bilo… »
Završena sednica saveta za nacionalnu bezbednost Vučić: Ovo je bilo pripremano, imamo dokaze
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima nakon održane Sednice saveta za nacionalnu bezbednost. Foto: Tanjug - Analizirali smo sve što se događalo večeras. Zahvalio sam se svim pripadnicima policije. TU je bio i šef biroa za koordinaciju… »
Vesti dana »

Gotova drama u Tokiju - Angelina Topić bronzana na Svetskom prvenstvu!
RTS pre 58 minutajoš 34 povezane

Suza suzu stiže! Eksplozija emocija ponosnog tate! Pogledajte kako je Dragutin Topić reagovao kada je Angelina osvojila medalju na Svetskom prvenstvu
Kurir pre 33 minutajoš 56 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 3 satajoš 17 povezanih