Povezane vesti
Nisi normalna, ostavi me na miru! Janjuš besan na Aneli, brutalno joj sasuo sve u lice, ona ne može da dođe sebi
Alo 25.12.2023
Aneli i Janjuš su stavili tačku na svoj odnos. Kontrovezni učesnici Elite Aneli i Janjuš javno su okončalu svoju vezu. Nakon toga Aneli je prišla Janjušu nakon raskida kako bi popričali. - Želim pričati sa tobom - rekla je Aneli. - Pričaj slobodno -rekao… »
"Završili smo, nisi normalna! Ostavi me na miru" Janjuš presekao i odlučio da ostavi Aneli: Neću da mi prilaziš više!
Kurir 25.12.2023
Aneli Ahmić i Marko Janjušević ozvaničili su odnos za koji bivši košarkaš kaže da mu je izuzetno poseban. Iako je ljubav cvetala i govorili su o budućnosti, zajedničkom životu i deci, rešili su da se raziđu. Aneli je dala sve od sebe da razgovara sa njim… »
Vesti dana »
Da li je Nemačkoj "ukraden" gol? Pogledajte trenutak koji je pogurao Paravaj
Mondo pre 58 minutajoš 36 povezanih
Kraj za Holanđane: Maroko posle „penal ludnice“ prošao dalje i već znaju protivnika u osmini finala
Danas pre 19 minutajoš 12 povezanih
On nema dozvolu da dođe ovde! Novak Đoković zagrmeo na ATP, pa otkrio koga bi voleo da vidi na Vimbldonu
Večernje novosti pre 4 satijoš 13 povezanih
Na današnji dan, 30. jun: Umrla Borka Pavićević, Irak otvorio ogromna naftna polja stranim firmama...
N1 Info pre 33 minutajoš 2 povezane