Povezane vesti
Nisi normalna, ostavi me na miru! Janjuš besan na Aneli, brutalno joj sasuo sve u lice, ona ne može da dođe sebi
Alo 25.12.2023
Aneli i Janjuš su stavili tačku na svoj odnos. Kontrovezni učesnici Elite Aneli i Janjuš javno su okončalu svoju vezu. Nakon toga Aneli je prišla Janjušu nakon raskida kako bi popričali. - Želim pričati sa tobom - rekla je Aneli. - Pričaj slobodno -rekao… »
"Završili smo, nisi normalna! Ostavi me na miru" Janjuš presekao i odlučio da ostavi Aneli: Neću da mi prilaziš više!
Kurir 25.12.2023
Aneli Ahmić i Marko Janjušević ozvaničili su odnos za koji bivši košarkaš kaže da mu je izuzetno poseban. Iako je ljubav cvetala i govorili su o budućnosti, zajedničkom životu i deci, rešili su da se raziđu. Aneli je dala sve od sebe da razgovara sa njim… »
Vesti dana »

Na pregovorima u Stokholmu Kina i SAD možda produže pauzu na carine za još 90 dana
Telegraf pre 22 minutajoš 6 povezanih

Aleksić: Vučić i Dačić moraju da podnesu ostavke i preuzmu odgovornost zbog Briselskog sporazuma
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Ovo je moguć uzrok stravične železničke nesreće! Nemačka zavijena u crno, najmanje troje ljudi nastradalo
Alo pre 2 minutajoš 4 povezane

Srbi ostali bez Audija u Grčkoj, a onda otkrivena strašna tajna - evo šta lopovi zaista rade sa ukradenim vozilima
Blic pre 4 satijoš 1 povezana