Повезане вести
Родитељи две девојчице и дечака убијених у школи "Владислав Рибникар" сведочили на суђењу
РТС 28.12.2023
У Вишем суду у Београду, сведочењем родитеља дечака и две девојчице убијених 3. маја у ОШ "Владислав Рибникар", настављено је суђење у парничном поступку против породице Кецмановић, односно мајке, оца и дечака који је убио… »
"Када сам га питала зашто је мој син био на његовом списку, рекао је ово" Потресно сведочење мајке дечака убијеног у…
Курир 28.12.2023
Суђење у Вишем суду у Београду, које се води против осумњиченог дечака и његових родитеља, одржано је данас, а сведочили су родитељи убијене девојчице (13) која је ишла у разред са осумњиченим. Сузана Станковић Чикић рекла… »
Мајка ученице из Рибникара: 3. мај и даље траје, нема 1. јануара, нема 2024. године
Н1 Инфо 28.12.2023
Гордана Гаврић, мајка ученице из Основне школе Владислав Рибникар, у којој је 3. маја 13-годишњи К.К. убио девет својих вршњака и чувара, каже за Н1 да 3. мај и даље траје. Она, коментаришући данашњи ток суђења породици… »
Сведочили родитељи убијене деце у Рибникару: У судници сви плакали
Телеграф 28.12.2023
Пуномоћних оштећених породица, Огњен Божовић, затражио је да део суђења у ком ће исказе давати браћа и сестре убијене деце буде затворен за јавност. Парнични поступак по тужби осам породица убијених у масовној пуцњави у… »
Видела сам дечака убицу у ургентном центру Потресне речи мајке девојчице из Рибникара:Пријатељица ме звала, питала где ми је…
Курир 28.12.2023
Данас је одржано суђење у Вишем суду у Београду, које се води против осумњиченог дечака и његових родитеља, као и ОШ "Владислав Рибникар", а оно ће бити настављено сутра. На данашњем суђењу сведочили су родитељи убијене… »
"Видела сам дечака убицу у ургентном" Потресне речи мајке убијене девојчице у Рибникару: "Питали су ме где ми је дете"
Мондо 28.12.2023
Данас је одржано суђење у Вишем суду у Београду које се води против дечака (14) који је осумњичен за масакр у Основној школи "Владислав Рибникар". Данас је одржано суђење у Вишем суду у Београду које се води против дечака (14)… »
"Из ствари је испала цедуља од моје ћерке" Због речи мајке девојчице из Рибникара сви плакали: Само сам питала је ли брзо…
Курир 28.12.2023
Суђење у Вишем суду у Београду, које се води против осумњиченог дечака и његових родитеља, за данас је завршено, а наставља се сутра. Данас су сведочили родитељи убијене девојчице (13) која је ишла у разред са осумњиченим… »
Потресна сведочења родитеља деце убијене у Рибникару: Ћерку смо слали на лепе ствари, а родитељи убице нису знали да им…
Инсајдер 28.12.2023
Родитељи деце убијене 3. маја у Основној школи "Владислав Рибникар" у четвртак 28. децембра су по први пут јавно сведочили, и то у парничном поступку који су покренули против дечака убице, његових родитеља, али и школе. У… »
„Како да својој средњој ћерки кажем да јој је сестра мртва“: На данашњем суђењу сведочили и родитељи Катарине убијене у…
Нова 28.12.2023
На данашњем суђењу породици дечака убице из Основне школе "Владислав Рибникар", у парничном поступку који родитељи жртава воде против њих и школе, говорили су и родитељи убијене Катарине Мартиновић. Неутешни отац испричао је… »
Сведочење родитеља убијене деце у школи "Рибникар": К.К. је деци био чудан, као лик из игрице којим руководи рачунар
РТВ 28.12.2023
БЕОГРАД - У Вишем суду у Београду данас је сведочењем родитеља неколико убијене деце 3. маја у ОШ "Владислав Рибникар", настављено суђење у парничном поступку против породице Кецмановић, односно мајке, оца и дечака, који је у… »
Родитељи убијене деце у ОШ “Владислав Рибникар” сведочили на суђењу
ИндексОнлине 28.12.2023
БЕОГРАД – У Вишем суду у Београду данас је сведочењем родитеља неколико убијене деце 3. маја у ОШ “Владислав Рибникар”, настављено суђење у парничном поступку против породице Кецмановић, односно мајке, оца и дечака, који је у… »
"Пронашла сам папирић са њеном поруком": Потресно сведочење мајке мале Катарине која је убијена у "Рибникару": "Последње…
Блиц 28.12.2023
На суђењу родитељима дечака убице из ОШ "Владислав Рибникар" данас су говорили и родитељи Катарине Мартиновић, девојчице која је била једна од жртава масакра. Они су, као и родитељи убијених Ане Божовић и Андрије Чикића пре… »
Сведочење родитеља убијене деце у ОШ "Владислав Рибникар": Судница у сузама
Инсајдер 28.12.2023
У Вишем суду у Београду је у четвртак 28. децембра сведочењем родитеља једне од убијених девојчица 3. маја у ОШ Рибникар настављено суђење у парничном поступку против породице Кецмановић, односно мајке, оца и дечака који је у… »
"Тада су ми се срушиле све наде": Речи мајке Андрије Чикића који је убијен у "Рибникару" кидају душу: "Чујем мајку како…
Блиц 28.12.2023
На суђењу родитељима дечака убице из ОШ "Владислав Рибникар", након сведочења родитеља убијене Ане Божовић, говорила је мајка Андрије Чикића, жртве пуцњаве у школи. Током сведочења мајка дечака Сузана Станковић Чикић је… »
Сведочили родитељи деце на суђењу за масовно убиство у „Рибникару“
Н1 Инфо 28.12.2023
У Вишем суду у Београду сведочењем породица жртава масакра у Рибникару, настављено је суђење у парничном поступку против породице Кецмановић - мајке, оца и дечака, који је 3. маја у Основној школи "Владислав Рибникар" убио… »
Сведочили родитељи деце на суђењу за масовно убиство у „Рибникару“
Недељник 28.12.2023
У Вишем суду у Београду сведочењем породица жртава масакра у Рибникару, настављено је суђење у парничном поступку против породице Кецмановић – мајке, оца и дечака, који је 3. маја у Основној школи „Владислав Рибникар“ убио… »
Родитељи деце убијене у школи "Владислав Рибникар" сведочили на суђењу
Радио 021 28.12.2023
У Вишем суду у Београду настављено је суђење у парничном поступку против мајке и оца дечака који је у Основној школи "Владислав Рибникар" убио девет ученика и чувара и ранио још шест особа. Суђење је настављено сведочењем… »
Завршено суђење родитељима дечака-убице! Адвокат Божовић: "Жао ми је што камере данас нису могле да буду у судници" (видео)…
Курир 28.12.2023
Суђење у Вишем суду у Београду које се води против осумњиченог дечака и његових родитеља, као и ОШ "Владислав Рибникар" управо је завршено, за данас сведочење родитеља убијене девојчице (13) која је ишла у разред са… »
Сви у судници су били у сузама: Потресно сведочење родитеља убијене деце у Рибникару
Еуроневс 28.12.2023
Сведочењем родитеља убијене деце у Основној школи "Владислав Рибникар" у Вишем суду у Београду настављено је суђење у парничном поступку против малолетног К.К. и његових родитеља. Њих је тужило 27 чланова породица жртава… »
У Вишем суду сведочили родитељи деце убијене у ОШ „Владислав Рибникар“
Данас 28.12.2023
У згради Вишег суда у Београду данас је настављено суђење у парничном поступку породица убијене у ОШ „Владислав Рибникар“ против родитеља дечака убице К. К. (14), а у наставку рочишта, сведочили су родитељи страдалог Андрије… »
„Ујутру смо га одвезли у школу, послала сам му пољубац и рекла ‘Добро учи'“: Сведочила мајка страдалог дечака о кобном 3…
Нова 28.12.2023
У згради Вишег суда у Београду данас је настављено суђење у парничном поступку породица убијене у ОШ "Владислав Рибникар" против родитеља дечака убице К. К. (14), а у наставку рочишта, сведочили су родитељи страдалог Андрије… »
Купујем му ствари, омиљене патике, перем и пеглам да га сахраним: Сведочење мајке дечака убијеног у Рибникару расплакало…
Курир 28.12.2023
Након паузе на суђењу у Вишем суду на ред је дошло сведочење родитеља убијеног дечака (13) који је ишао у разред са дечаком убицом из ОШ "Владислав Рибникар". Њихово сведочење било је како потресно, толико да су се и судија… »
Сузе у судници током сведочења родитеља убијене деце у Рибникару "Је л’ стварно моја ћерка?"
Мондо 28.12.2023
Сведочење родитеља чија деца су убијена у Рибникару. Сведочење родитеља чија деца су убијена у Рибникару. У згради Вишег суда у Београду данас је настављено суђење у парничном поступку породица убијене у ОШ "Владислав… »
„Последњи пут сам ћерку пољубила 6. маја, када смо идентификовали тело“: Сведочење родитеља убијене деце у „Рибникару“…
Нова 28.12.2023
У згради Вишег суда у Београду данас је настављено суђење у парничном поступку породица убијене у ОШ "Владислав Рибникар" против родитеља дечака убице К. К. (14), а током претреса потресна сведочења изнели су родитељи Иван и… »
Цела судница у сузама: Потресно сведочење оца девојчице која је убијена у "Рибникару" о болу са којим живи: "Свет ми се…
Блиц 28.12.2023
Родитељи деце убијене у пуцњави у ОШ "Владислав Рибникар" сведоче на суђењу родитељима дечака убице по приватној тужби коју је поднело 27 чланова породица убијених. Први који је дао свој исказ и испричао кроз шта пролази од… »
"Тада су ми саопштили да ми је дете убијено" Потресно сведочење оца девојчице убијене у Рибникару: Позвала ме у 8.33 и…
Курир 28.12.2023
На почетку рочишта које се води против осумњиченог дечака који је 3. маја извршио масакр у ОШ "Владислав Рибникар", као и његових родитеља, и школске установе сведочила је породица убијене девојчице (11) која је тог дана била… »
ФОТО Палата правде врви од људи, почиње суђење родитељима дечака убице из „Рибникара“
Нова 28.12.2023
У згради Вишег суда у Београду данас се наставља суђење у парничном поступку породица убијене у ОШ "Владислав Рибникар" против родитеља дечака убице, а већи број њих већ је пристигао у зграду Палате правде. Предвиђено је да… »
Потресне сцене у палати правде: Родитељи деце убијене у "Рибникару" стигли на суд: Говоре о губитку деце и ономе кроз шта…
Блиц 28.12.2023
Суђење родитељима дечака убице из ОШ "Владислав Рибникар" наставља се данас саслушањем родитеља породица Катарине Мартиновић и Ане Божовић, девојчица које су убијене у пуцњави у школи. Ово рочиште се односи на парнични… »
Суђење дечаку убици и његовим родитељима: Породице убијене деце стигле у Виши суд, сусрети били веома дирљиви
Курир 28.12.2023
Породице оштећене деце која су брутално убијена у крвавом пиру 3. маја у Основној школи "Владислав Рибникар" на Врачару дошле су у Виши суд у Београду где би требало да се одржи парнично рочиште које се води против осумњиченог… »
Наставак суђења родитељима дечака убице из "рибникара" Родитељи убијених девојчица данас пред судом
Курир 28.12.2023
Суђење родитељима дечака убице из ОШ "Владислав Рибникар" биће настављено данас саслушањем родитеља девојчица које су убијене у пуцњави у школи. Ово рочиште се односи на парнични поступак који је уследио након пријаве 27… »
Породица дечака убице из „Рибникара“ данас очи у очи с родитељима убијене деце
Нова 28.12.2023
Пред Вишим судом у Београду данас се наставља суђење у парничном поступку 27 чланова породица убијене деце из Основне школе "Владислав Рибникар" против породице дечака убице који је убио деветоро својих другара и радника… »
У парници против Кецмановића данас сведоче чланови породица убијене деце
Еуроневс 28.12.2023
У Вишем суду у Београду данас би требало да се сведочењем оштећених настави суђење у парничном поступку против породице Кецмановић - мајке, оца и дечака, који је 3. маја у Основној школи "Владислав Рибникар" убио девет вршњака… »
Вести дана »
Аљбин Курти остаје без власти? Или нови мандатар или нови избори на Косову
BBC News пре 1 сатјош 33 повезане
Брутално убиство потресло Словенију: Због трагедије двоје министара поднело оставке
Мондо пре 41 минутајош 25 повезаних